Τρίτη δόση εμβολίου: Στους 3 μήνες για όλους τους ενήλικες
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στους 3 μήνες η τρίτη δόση του εμβολίου ανακοίνωσε ο Μάριος Θεμιστοκλέους, με την πλατφόρμα να ανοίγει από το βράδυ της Παρασκευής, επιβεβαιώνοντας πλήρως το ρεπορτάζ του ethnos.gr
Όπως ανέφερε κατά την ενημέρωση στο υπουργείο Υγείας, «η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά».
Όπως είχε γράψει νωρίτερα το ethnos.gr οι τελευταίες πληροφορίες ανέφεραν ότι η εισήγηση ήταν για να αφορά χορηγείται η τρίτη δόση στο τρίμηνο.
Αναλυτικότερα ο Γενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριος Θεμιστοκλέους ανέφερε σε διάρκεια ενημέρωσης ότι “η Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμών επανεξέτασε τα δεδομένα με τη μετάλλαξη Όμικρον και αποφάσισε τη χορήγηση της τρίτης αναμνηστικής δόσης σε όλους τους πολίτες από 18 και άνω τρεις μήνες μετά”.
Αναλυτικότερα η Επιτροπή γνωμοδότησε ότι με την εμφάνιση της μετάλλαξης Όμικρον και στην Ελλάδα επανεξέτασε τις συστάσεις για την τρίτη δόση. Η αναμνηστική δόση θα γίνεται τρεις μήνες μετά την ολοκλήρωση του εμβολιασμού τους με δύο δόσεις.
Σε περίπτωση νόσησης, η τρίτη δόση θα γίνεται τρεις μήνες μετά τη διάγνωση.
Το διάστημα των δύο μηνών για όσους έχουν κάνει το J&J παραμένει.
Η σημαδιακή 2η μέρα του έτους για τον Μαύρο Καβαλάρη – Το 1924 παραιτήθηκε και το 1945 επανήλθε ως Πρωθυπουργός
Η ντροπή της Ελλάδας: Τα αξιώματα που απήλαυσαν όσοι σχεδίασαν τη δολοφονία του Ιωάννη Καποδίστρια
Τα σενάρια για την τραγωδία στο Κραν Μοντανά, τα αποκαλυπτικά βίντεο και οι συγκλονιστικές μαρτυρίες
Θρήνος για τον Τόμι Λι Τζόουνς: Νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου η 34χρονη κόρη του
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




