Ελλάδα|07.12.2021 20:13

Νέο Ηράκλειο: Τα νέα σοκαριστικά στοιχεία για την οικογενειακή τραγωδία

Newsroom

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως από την οικογενειακή τραγωδία στο Νέο Ηράκλειο. Το πρωί της Τρίτης, 7 Δεκεμβρίου, τα δύο αδέρφια αποφάσισαν να δώσουν τέλος στη ζωή τους με μία καραμπίνα

Η 29χρονη σκότωσε τον 34χρονο αδερφό της και, στη συνέχεια, έδωσε τέλος στη ζωή της. Σύμφωνα με τους γείτονες, τα δύο αδέρφια πριν μερικούς μήνες έχασαν τη μητέρα τους ενώ, και οι δύο, δε δούλευαν. 

Τα δύο αδέρφια βρήκε νεκρά ο μεγαλύτερος αδερφός τους ο οποίος τους αναζητούσε στο τηλέφωνο κι εκείνοι δεν απαντούσαν. Όταν έφτασε στο δώμα που διέμεναν, προσπαθούσε να ανοίξει την πόρτα η οποία ήταν κλειδωμένη. Όταν, τελικά, τα κατάφερε τούς βρήκε αιμόφυρτους στον καναπέ με την καραμπίνα ανάμεσά τους. Σε κατάσταση σοκ ειδοποίησε αμέσως τις αρχές. Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή ενώ στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής. Από τις έρευνες οι αστυνομικοί εντόπισαν σε μία τσέπη του 34χρονου δύο σημειώματα στα οποία έγραψαν από κοινού: «Σάς δηλώνω την πρόθεσή μου εγώ και ο αδερφός μου να αυτοκτονήσουμε».

Τι δείχνουν τα μέχρι τώρα στοιχεία

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας η 29χρονη φέρεται να πήρε την καραμπίνα, να σκότωσε πρώτα τον αδερφό της και, στη συνέχεια, να έστρεψε την κάννη προς την ίδια.

Σύμφωνα με τους γείτονες ακούστηκαν τρεις ή τέσσερεις θόρυβοι, σαν χτυπήματα. Στην κατάθεσή του, ο μεγαλύτερος αδερφός τους, υπογράμμισε ότι τα δύο αδέρφια ήταν πιεσμένα ψυχολογικά εδώ και καιρό, ενώ τα πράγματα έγιναν ακόμα πιο δύσκολα όταν έχασαν τη μητέρα τους πριν από έξι μήνες.

αδέρφιακαραμπίναΝέο Ηράκλειοαυτοκτονία