Νέο Ηράκλειο - Ανατροπή στην υπόθεση: Η αδερφή πυροβόλησε τον αδερφό της και αυτοκτόνησε
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανατροπή στην υπόθεση της τραγωδίας που έλαβε χώρα στο Νέο Ηράκλειο της Αττικής το πρωί της Τρίτης. Όπως μετέδωσε το OPEN, η 29χρονη αδερφή είναι τελικά αυτή που φέρεται να σκότωσε με καραμπίνα τον αδερφό της και εν συνεχεία να αυτοκτόνησε. Πληροφορίες του ethnos.gr αναφέρουν ότι σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, ο άνδρας είναι αυτός που έφερε τραύμα από απόσταση και επομένως εκτιμάται ότι δεν γίνεται να αυτοκτόνησε.
Όπως μετέδωσε στο OPEN ο Γιάννης Ρήγος από το σημείο όπου εκτυλίχθηκε η οικογενειακή τραγωδία, τα δύο νεκρά αδέρφια εντόπισε μέσα στο διαμέρισμα ο τρίτος αδερφός τους, ο οποίος ήταν εκείνος που ειδοποίησε τις Αρχές.
Ο αδερφός των δύο νεκρών παιδιών κατέθεσε στους αστυνομικούς ότι τα δύο αδέρφια του είχαν ψυχολογικά θέματα τα οποία επιβαρύνθηκαν μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας τους. Αναφορικά με την καραμπίνα, ο αδερφός σημείωσε στους αστυνομικούς ότι δε γνώριζε την ύπαρξή της.
Έξω από το διαμέρισμα της οδού Ολύμπου έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις αλλά και ιατροδικαστής, προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου των δύο αδερφών.
Πόλεμος στο Ιράν: Όλα δείχνουν ότι ο Χαμενεΐ είναι νεκρός - Πώς φτάσαμε στη σύρραξη και ποια η επόμενη ημέρα
Συναγερμός στη βάση της Σούδας: «Σφραγίζεται» υπό τον φόβο επίθεσης του Ιράν - Τι λέει η κυβέρνηση
Εξωγήινος Εμμανουήλ Καραλής: Αδιανόητο άλμα στα 6,17 μ. - Έγραψε ιστορία ξανά
Σπάνια πορσελάνη από την κινεζική δυναστεία Γιουάν ανακαλύφθηκε σε ναυάγιο στη Σιγκαπούρη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




