Γρεβενά: Συνελήφθη 59χρονος για δολοφονία της μητέρας του - Φέρεται να την έπνιξε
NewsroomΑκόμα μια υπόθεση δολοφονίας γυναίκας φαίνεται πως έχει σημειωθεί στη χώρα και συγκεκριμένα στα Γρεβενά. Αυτή τη φορά 59χρονος έχει συλληφθεί από τις αρχές κατηγορούμενος για τη δολοφονία της 83χρονης μητέρας του.
Όπως μεταδίδει το kozanimedia.gr, ο 59χρονος αρχικά ενημέρωσε την Αστυνομία ότι βρήκε νεκρή τη μητέρα του μέσα στο σπίτι της. Ο ίδιος αρχικά μετέβη σε γραφείο κηδειών των Γρεβενών, ζητώντας βιαστικά να προχωρήσουν οι διαδικασίες της κηδείας της, κάτι που προκάλεσε εντύπωση και κίνησε αμέσως το ενδιαφέρον της αστυνομίας.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, το γεγονός πως ο ίδιος είχε σκοτώσει τη γιαγιά του το 1995 αλλά και το ότι αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας, οδήγησε τις αρχές στο να διατάξουν τη νεκροψία - νεκροτομή.
Ο εξέταση έδειξε ως αίτιο θανάτου του την ασφυξία και όλα δείχνουν πως ο άνδρας έπνιξε τη μητέρα του. Ο 59χρονος έχει συλληφθεί και θα βρεθεί ενώπιον των δικαστικών Αρχών.
- Αποκαλύψεις για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεσμεύτηκαν 500 εκατ. ευρώ - Το κόλπο με το πόθεν έσχες «λευκής κόλλας»
- Παυλίδης στο ethnos.gr για τον σεισμό στο Λασίθι: «Εξελίσσεται ομαλά η μετασεισμική ακολουθία - Κατά πάσα πιθανότητα μικρό το ρήγμα»
- Νεκρός εκατομμυριούχος κυνηγός στην Αφρική: Έψαχνε αντιλόπες και σκοτώθηκε από πέντε ελέφαντες
- Κυλιόταν στο χαλί ενώ μιλούσε ο Τραμπ: Ο δίχρονος που έκλεψε την παράσταση στο Οβάλ Γραφείο