Ελλάδα|17.12.2021 09:40
Ζεφύρι: Μέλη συμμορίας πυροβολούσαν κατά ριπάς στον αέρα
NewsroomΣε επίδειξη δύναμης προχώρησαν νεαροί κάτοικοι του Ζεφυρίου, «ανεβάζοντας» στα προφίλ τους στα social media βίντεο στα οποία εμφανίζονται να πυροβολούν στον αέρα.
Τα βίντεο καταγράφηκαν έξω από σπίτι της περιοχής, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ιδιοκτησίας αρχηγού συμμορίας.
Οι νεαροί εμφανίζονται να φέρουν βαρύ οπλισμό, περίστροφα και υποπολυβόλα «Ούζι», και να πυροβολούν στον αέρα θέλοντας προφανώς να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων με έδρα την περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως να από τα όπλα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι της ΕΛ.ΑΣ. Η παρουσία του υπηρεσιακού όπλου ήταν ένας ακόμα λόγος για να επικεντρώσει η αστυνομία την προσοχή της στο εν λόγω βίντεο.
Διαβάστε ακόμη
- Τι θα γίνει με τις ενεργειακές συμφωνίες στην Ελλάδα μετά την αποπομπή της Γκίλφοϊλ
- Εικοσιτετράωρη απεργία στα ΚΤΕΛ στις 5 Νοεμβρίου - «Παγωμένοι» μισθοί από το 2009 και αδιέξοδο στις συλλογικές συμβάσεις
- Το «βαθύ λαρύγγι» στην υπόθεση Κίμπερλι, οι δύο Ρουμάνοι υπουργοί με Έλληνα επιχειρηματία και τοο deal για τα Goody's
- Ευρωπαϊκό Συμβούλιο: Το διπλό μήνυμα Μητσοτάκη και η δύσκολη συζήτηση για την ενεργειακή κρίση - Ποια άλλα θέματα είναι στο «μενού»