Τουρκία: Αρένα και πάλι η Βουλή – Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών βουλευτών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ενώ η βουλή στην Τουρκία παρακολουθούσε κατά καιρούς τους καυγάδες των ανδρών βουλευτών, αυτή τη φορά γυναίκες βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.
Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη βουλή συνεχίζεται και η βουλευτής του AKP, Μπαχάρ Αϊβαζόγλου, επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Τότε αντέδρασαν γυναίκες του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, οι οποίες κατευθύνθηκαν προς το βήμα και άρχισαν να… συμπλέκονται μεταξύ τους.
Τον καυγά μεταξύ των γυναικών βουλευτών του AKP και του CHP χώρισαν άντρες βουλευτές που παρενέβησαν.
Διαβάστε ακόμη
Ο «T-Rex του ωκεανού»: Ο θηρευτής στο μέγεθος λεωφορείου που κυριαρχούσε πριν 80 εκατομμύρια χρόνια
Τους έπιασαν στα πράσα να πετάνε μπάζα στο δάσος: «Πήρα το στειλιάρι, κάθε μέρα παίζουμε τις ζωές μας»
Πέθανε ο άνδρας που έζησε τρία χρόνια με το ήπαρ της Έμμας - Το συγκινητικό μήνυμα της μητέρας της
Γεωργιάδης για συνθήκες διαβίωσης στην Ελλάδα: «Είσαι πάμφτωχος; Έχεις δίπλα το Φάληρο να κάνεις τζάμπα μπάνιο»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




