Τουρκία: Αρένα και πάλι η Βουλή – Άγριο ξύλο μεταξύ γυναικών βουλευτών
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Ενώ η βουλή στην Τουρκία παρακολουθούσε κατά καιρούς τους καυγάδες των ανδρών βουλευτών, αυτή τη φορά γυναίκες βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια.
Η συζήτηση για τον προϋπολογισμό στη βουλή συνεχίζεται και η βουλευτής του AKP, Μπαχάρ Αϊβαζόγλου, επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.
Τότε αντέδρασαν γυναίκες του αντιπολιτευόμενου κόμματος CHP, οι οποίες κατευθύνθηκαν προς το βήμα και άρχισαν να… συμπλέκονται μεταξύ τους.
Τον καυγά μεταξύ των γυναικών βουλευτών του AKP και του CHP χώρισαν άντρες βουλευτές που παρενέβησαν.
Διαβάστε ακόμη
Οι πιέσεις των κατοίκων φέρνουν το ΤΕΕ στην Κυψέλη για ελέγχους των ρηγματώσεων εξαιτίας του Μετρό
«Κλειδώνει» ο πρώτος καύσωνας: Πού και πότε θα «χτυπήσουν» σαραντάρια - Τι λέει ο Κολυδάς
Σοκαριστική ανακάλυψη μητέρας: Βρήκε νεκρή την κόρη της από πυροβολισμούς μέσα στο σπίτι τους - Κατηγορούνται τρεις φίλοι της ανήλικης
«Επικό» βίντεο από το καστ της Οδύσσειας: «Ραπάρουν» και εξιστορούν τα γεγονότα σε δακτυλικό εξάμετρο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



