Ζεφύρι: Έφοδος της ΕΛΑΣ μετά τα βίντεο – σοκ με βαρύ οπλισμό
NewsroomΕυρεία αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στο Ζεφύρι έπειτα από τα σοκαριστικά βίντεο που δείχνουν μέλη συμμοριών να πυροβολούν με βαρύ οπλισμό. Στην επιχείρηση συμμετέχει και η ΕΚΑΜ.
Σημειώνεται πως το βράδυ της Πέμπτης πραγματοποιήθηκε ευρεία αστυνομική επιχείρηση στην περιοχή για ναρκωτικά με τη συμμετοχή της ομάδας ΟΠΚΕ.
Το βίντεο καταγράφηκαν έξω από σπίτι της περιοχής, για το οποίο οι αστυνομικοί εκτιμούν πως είναι ιδιοκτησίας αρχηγού συμμορίας.
Οι νεαροί εμφανίζονται να φέρουν βαρύ οπλισμό, περίστροφα και υποπολυβόλα «Ούζι», και να πυροβολούν στον αέρα θέλοντας προφανώς να στείλουν μήνυμα ισχύος σε μέλη αντίπαλων ομάδων με έδρα την περιοχή των Άνω Λιοσίων.
Αξίζει να σημειωθεί πως ενα από τα όπλα που εμφανίζονται στο βίντεο είναι της ΕΛ.ΑΣ. Η παρουσία του υπηρεσιακού όπλου ήταν ένας ακόμα λόγος για να επικεντρώσει η αστυνομία την προσοχή της στο εν λόγω βίντεο.
- Ο τραγικός απολογισμός της φωτιάς στη Σαλαμίνα, οι μαρτυρίες και οι κόποι που έγιναν στάχτη
- Φωτιά στη Σαλαμίνα: Ζευγάρι ηλικιωμένων τα δύο θύματα - Γείτονες τους άκουσαν να φωνάζουν βοήθεια
- Μυθικός Απόστολος Χρήστου! Back to back πρωταθλητής Ευρώπης στα 100μ. ύπτιο
- Το Ιράν δίνει «μπόνους» 30.000 δολαρίων σε όποιον σκοτώσει ή αιχμαλωτίσει Αμερικανό «στρατιωτικό εισβολέα»