Ηθοποιός πήρε τηλέφωνο για βόμβα στο θέατρο που δουλεύει και κατέληξε στο κρατητήριο
NewsroomΥπεύθυνος για μία κακόγουστη φάρσα, ένα τηλεφώνημα για βόμβα, αποδείχθηκε Έλληνας ηθοποιός. Ειδικότερα, o ηθοποιός τηλεφώνησε στο θέατρο που εργάζεται και ισχυρίστηκε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα την ώρα μάλιστα που η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί βρισκόταν σε εξέλιξη. Έντρομος ο υπάλληλος που δέχθηκε το τηλεφώνημα ενημέρωσε τις Αρχές και εκκενώθηκε το κτήριο.
Το περιστατικό, σύμφωνα με την ΕΡΤ, σημειώθηκε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Ήταν οκτώ παρά τέταρτο όταν χτύπησε το τηλέφωνο του ταμείου και ένας άγνωστος ανέφερε πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στο θέατρο.
Στο θέατρο έφτασαν αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και της ΔΙ.ΑΣ και ζήτησαν από τους θεατές να εγκαταλείψουν το χώρο, καθώς έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τότε εμφανίστηκε ο ταλαντούχος ηθοποιός, και είπε στους αστυνομικούς ότι ο ίδιος πήρε τηλέφωνο, θέλοντας να κάνει πλάκα.
Την κακόγουστη φάρσα την πλήρωσε με μια νύχτα στα κρατητήρια του Τμήματος Ασφαλείας Εξαρχείων, καθώς συνελήφθη.
Τη Δευτέρα (3/1) ο ηθοποιός αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών