Μητσοτάκης: Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας – Ό,τι είπαμε το κάνουμε πράξη και το 2022
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τον στόχο της κυβέρνησης τη νέα χρονιά να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας και οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές τόνισε μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μέσα από ανάρτηση του στο facebook.
Όπως χαρακτηριστικά έγραψε: «Συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, από την 1η Ιανουαρίου ισχύει μία ακόμη δέσμη μέτρων που μειώνουν τους φόρους και ενισχύουν το εισόδημα. Στόχος, να δημιουργηθούν νέες καλύτερες θέσεις εργασίας. Οι επιχειρήσεις να γίνουν πιο παραγωγικές. Να αυξηθούν τα δημόσια έσοδα, ώστε να στηρίξουμε τη δημόσια παιδεία και υγεία. Η αναδιανομή υπέρ των αδυνάμων να γίνει ακόμη πιο γενναία. Και ειδικά οι νέοι μας να έχουν μια καλύτερη ζωή. Το είπαμε, το κάνουμε και το 2022!»
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



