Ελλάδα|07.01.2022 12:57

Άρτα: Βγαίνει από την εντατική ο 16χρονος που σκότωσε τον θείο του και αυτοπυροβολήθηκε

Newsroom

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον 16χρονο Γιάννης, που κατά λάθος σκότωσε τον 33χρονο θείο του στο κυνήγι και στη συνέχεια αυτοπυροβολήθηκε. Ο 16χρονος βγαίνει - ανήμερα της ονομαστικής του εορτής από τη ΜΕΘ.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε νωρίτερα ο ΑΝΤ1 ο 16χρονος αποσωληνώθηκε και πλέον αναπνέει χωρίς μηχανική υποστήριξη.

Σύμφωνα με τους γιατρούς που τον παρακολουθούν, η πορεία της υγείας του είναι πολύ καλή. Θα μεταφερθεί σε απλό θάλαμο της χειρουργικής κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας για νοσηλεία.

Εντός της ημέρας η μητέρα του 16 χρόνου, που βρίσκεται στη μαιευτική κλινική, θα γεννήσει.

Το χρονικό

Μια συγκλονιστική υπόθεση έλαβε χώρα στην Άρτα το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιανουαρίου. Μία ομάδα κυνηγών που αποτελούνταν από συγγενείς και φίλους ανέβηκε στην ορεινή Άρτα και συγκεκριμένα στο μικρό φράγμα, όμως η πορεία τους για κυνήγι αγριογούρουνου έμελλε να εξελιχθεί σε οικογενειακή τραγωδία, όταν 16χρονος νεαρός που φέρεται να πέρασε τον θείο του για θήραμα, πυροβόλησε τραυματίζοντάς τον 33χρονο θανάσιμα.

Όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει και βρισκόμενος σε κατάσταση σοκ έστρεψε το όπλο προς τον εαυτό του και αυτοπυροβολήθηκε. Μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην ομάδα των κυνηγών βρισκόταν και ο πατέρας του 16χρονου. Αμέσως οι κυνηγοί κάλεσαν το ΕΚΑΒ για να οδηγηθεί ο τραυματίας στο νοσοκομείο της Άρτας όπως και συνέβη. Ο ανήλικος έφτασε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα από σκάγια στον θώρακα και στην κοιλιακή χώρα και υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση,.

ΜΕΘειδήσεις τώραΆρτακυνήγι