Ελλάδα|12.01.2022 07:24
Θεσσαλονίκη: Αστυνομική επιχείρηση για εκκένωση κατάληψης στο ΑΠΘ – Δεκάδες προσαγωγές
NewsroomΑστυνομική επιχείρηση για τη διάλυση κατάληψης στο ΑΠΘ πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λίγα 24ωρα μετά την εκκένωση της κατάληψης στο «Στέκι στο Βιολογικό».
Πρόκειται για την κατάληψη που έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας πίσω από το κτίριο του Χημικού, λίγο πιο δίπλα από το «Στέκι στο Βιολογικό», όπου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς είχε πραγματοποιηθεί μεγάλη αστυνομική επιχείρηση δίνοντας τέλος στην 34χρονη κατάληψη.
Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη 15 προσαγωγές ατόμων που έχουν οδηγηθεί στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.
Διαβάστε ακόμη
- Το «τρύπιο» σκεπτικό του Τζαβέλλα για την κατασκοπεία και τις υποκλοπές, το άδειασμα του Μαρινάκη στον Άδωνι και το «πέσιμο» του Λοβέρδου στον Σκέρτσο
- Ποια θέματα άναψαν… φωτιές στο γαλάζιο εσωτερικό - Κινήσεις της κυβέρνησης για να μη φουντώσει η εσωστρέφεια
- Κοινωνικές δομές χωρίς «δίχτυ ασφαλείας»: Κίνδυνος για βρεφονηπιακή φροντίδα και 18.000 θέσεις εργασίας
- Στον «αέρα» ο διαγωνισμός για τις 1.000 κάμερες επιτήρησης στους δρόμους - Μετ' εμποδίων η διαδικασία για τα λεωφορεία