Ελλάδα|14.01.2022 07:58
Ταυτοποιήθηκε η σορός του αγνοούμενου μοναχού - Βρέθηκε σε παραλία στη Σκόπελο
NewsroomΤραγωδία στην υπόθεση του 58χρονου αγνοούμενου μοναχού από τις 22 Δεκεμβρίου, καθώς ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για τη σορό που εντοπίστηκε στις 11 Ιανουαρίου σε παραλία της Σκοπέλου και του οποίου τα ίχνη είχαν χαθεί ότι είχε πάει για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Όρους.
Η σορός είχε μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας και αναγνωρίστηκε από τον αδερφό του.
Ο 58χρονος μοναχός είχε μεταβεί πρωινές ώρες της 20-12-21 στη θαλάσσια περιοχή του Κόλπου Αγίου Όρους για διενέργεια ερασιτεχνικής αλιείας και έκτοτε αγνοείται. Σημειώνεται ότι η λέμβος του άτυχου μοναχού είχε εντοπιστεί χωρίς τον ίδιο μετά από έρευνες των λιμενικών Αρχών στον λιμένα Δάφνης Αγίου Όρους.
Διαβάστε ακόμη
- Εφιάλτης για 38χρονη στη Βρετανία: Πήγε να φτιάξει φτηνά τα δόντια της στην Τουρκία και τα... έχασε όλα
- Σάλος με αναισθησιολόγο που εμφανίζεται σε βίντεο να ζητά «φακελάκι» - Τον απομάκρυνε ο Άδωνις Γεωργιάδης
- Λύθηκε μυστήριο 39 ετών στη Βιρτζίνια: Ποιος είναι ο Τσαρλς Μπέρι που συνελήφθη για τον βιασμό και τη δολοφονία 22χρονης
- Έρχεται «λουκέτο» 20 ημερών στη γραμμή Αθήνα-Θεσσαλονίκη για τα έργα αποκατάστασης μετά τον Daniel