Ελλάδα
|
15.01.2022 07:26
Τροχαίο στις Αχαρνές: Δύο νεκροί
NewsroomΜε αίμα βάφτηκε για ακόμη μια φορά η άσφαλτος στην Αττική, καθώς το βράδυ του Σαββάτου σημειώθηκε τροχαίο με δύο άτομα να ανασύρονται νεκρά.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της Παρασκευής, αυτοκίνητο που οδηγούσε στην οδό Μολας, στις Αχαρνές, ο 18χρονος έφυγε από την πορεία του και έπεσε σε κολόνα, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο οδηγός και να τραυματιστεί ο 14χρονος συνεπιβάτης, o οποίος όμως αργότερα κατέληξε.
Η Τροχαία διενεργεί προανάκριση για το δυστύχημα.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στον απεγκλωβισμό των νεαρών που ανασύρθηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους επιχείρησαν οκτώ πυροσβέστες με δύο οχήματα.
Διαβάστε ακόμη
- Το παρασκήνιο των διαπραγματεύσεων για την Ουκρανία: Τα προσχέδια και το σενάριο ανταλλαγής του Ντονμπάς με αντάλλαγμα 800 δισ.
- Τέμπη: Εξελίξεις στη δίκη για τα χαμένα βίντεο - «Η Interstar ομολόγησε ότι έγιναν διαγραφές»
- Νέα καταγγελία για ΔΕΔΔΗΕ: «Μας έβαλαν άδικο πρόστιμο 3.700 ευρώ για ρευματοκλοπή και μας έκοψαν το ρεύμα»
- Διαστημική «σαβούρα»: Η κρυφή απειλή πάνω από τα κεφάλια μας και η επαναστατική μέθοδος για τον εντοπισμό της