Ελλάδα|21.02.2022 08:06
Τζόκερ: Από τη Μυτιλήνη ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 8,7 εκατ. ευρώ
NewsroomΑπό τη Μυτιλήνη είναι ο υπερτυχερός ο οποίος κέρδισε το αστρονομικό ποσό των 8.724.744 ευρώ στην κλήρωση του Τζόκερ (2404) του ΟΠΑΠ της Κυριακής 20 Φεβρουαρίου 2022.
Πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες, καθώς τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7,7 εκατ. ευρώ.
Το τυχερό δελτίο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα stonisi.gr, παίχτηκε σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ στο Μακρύ Γυαλό.
Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 14, 25, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 1. Οι κληρώσεις του Τζόκερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.
Διαβάστε ακόμη
- Το έγγραφο-προειδοποίηση των κατοίκων της Πλάκας από το 2025 - Στο «μικροσκόπιο» ο 2ος όροφος, θλίψη για τα 6 θύματα
- Το ethnos.gr στη Μόρια: Από το «κολαστήριο» των 12.000 εγκλωβισμένων, σε φάρο παιδείας και πολιτισμού
- Βιολάντα: Καταγγελίες για απολύσεις μαρτύρων και αλλοίωση στοιχείων μετά την αποφυλάκιση του ιδιοκτήτη
- «Έξω οι φασίστες από τα σχολεία»: Σάλος στα Μέγαρα με το «ευχαριστώ» Συλλόγου Γονέων στον Κασιδιάρη