Τζόκερ - Κλήρωση: Ένας τυχερός κέρδισε 8,7 εκατομμύρια ευρώ!
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Την Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022, πραγματοποιήθηκε η κλήρωση Τζόκερ (2404) του ΟΠΑΠ, με έναν υπερτυχερό να κερδίζει το ποσό των 8.724.744 ευρώ. Η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από το πρωί ήταν ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7,7 εκατ. ευρώ.
Οι τυχεροί αριθμοί στη σημερινή κλήρωση Τζόκερ είναι οι εξής: 2, 14, 25, 31, 38 και Τζόκερ ο αριθμός 1. Οι κληρώσεις του Τζόκερ πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή στις 22:00.
Διαβάστε ακόμη
Eurovision 2025: Live από τη Βασιλεία η Dress Reherasal του Μεγάλου Τελικού
Θρίλερ στον αέρα: Αεροσκάφος έμεινε ακυβέρνητο για 10 λεπτά – Την ώρα που ο πιλότος ήταν στην τουαλέτα, ο συγκυβερνήτης λιποθύμησε
Έξαλλη η Ελένη Δήμου με δημοσιεύματα ανέφεραν πως… πεθαίνει: «Ντροπή»
Στο «φως» σοκαριστική υπόθεση στο Αίγιο - Μωράκι 4 μηνών εθισμένο στα ναρκωτικά
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr