Τζόκερ: Μοιράζει 8,5 εκατομμύρια ευρώ μετά τα τζακ ποτ
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στον ρυθμό του μεγάλου τζακ ποτ στο ΤΖΟΚΕΡ κινούνται τα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα.
Όπως επισημαίνεται, ύστερα από 17 συνεχόμενα τζακ ποτ, το παιχνίδι μοιράζει απόψε 8,5 εκατομμύρια ευρώ. Η κίνηση στα πρακτορεία ΟΠΑΠ από το πρωί είναι αυξημένη, καθώς πρόκειται για το μεγαλύτερο διανεμόμενο ποσό στην πρώτη κατηγορία του παιχνιδιού τους τελευταίους 18 μήνες. Συγκεκριμένα, τον Αύγουστο του 2020 ένας τυχερός παίκτης είχε κερδίσει 7,7 εκατ. ευρώ.
Οι παίκτες που θέλουν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του ΤΖΟΚΕΡ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30. Όσοι δεν προλαβαίνουν να επισκεφθούν το πλησιέστερο κατάστημα ΟΠΑΠ μπορούν να δοκιμάσουν την τύχη τους μέσω διαδικτύου στο tzoker.gr ή στο tzoker app. Η μεγάλη κλήρωση του ΤΖΟΚΕΡ για τα 8,5 εκατομμύρια ευρώ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00.
Οι παίκτες μπορούν να την παρακολουθήσουν ζωντανά μέσα από το Facebook, στο κανάλι του ΟΠΑΠ στο Youtube, στο tzoker.gr και στην εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ.
Θρίλερ χωρίς τέλος στην Κυψέλη: Μικρόσωμη γυναίκα εκτιμούν οι Αρχές ότι είναι το θύμα
«Θάνατος στον ξεπουλημένο»: Οι σκληροπυρηνικοί του Ιράν κατηγορούν την ηγεσία της χώρας για «πραξικόπημα»
Αμίαντος και τοξική σκόνη στο μετρό του Λονδίνου; Τι καταγγέλλει πρώην εργαζόμενος - «Είναι επικίνδυνα απόβλητα»
Φρίκη στην Αλαμπάμα: 2χρονο κοριτσάκι βρέθηκε νεκρό δεμένο χειροπόδαρα στο κρεβάτι του - Συνελήφθη η μητέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



