Ελλάδα|21.03.2022 08:33

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμοί με άγριο ξύλο σε τοπικό αγώνα ποδοσφαίρου - Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια

Newsroom

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε η ΕΛΑΣ για τα επεισόδια που σημειώθηκαν την Κυριακή, μετά τη λήξη ποδοσφαιρικού αγώνα ερασιτεχνικού πρωταθλήματος, στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν ένας 17χρονος κι ένας 18χρονος οι οποίοι θα οδηγηθούν σήμερα στον Εισαγγελέα.

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο ντέρμπι κορυφής του πρώτου ομίλου της Γ’ Ερασιτεχνικής Κατηγορίας της ΕΠΣΜ (Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας), μεταξύ του ΠΑΟΚ – Διάπλαση και της Νίκης Νεοχωρούδας. Τα επεισόδια σημειώθηκαν μετά την αναμέτρηση της ομάδας ΠΑΟΚ Διάπλαση με την Νίκη Νεοχωρούδας για την Γ’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣΜ. Οπαδοί του ΠΑΟΚ Διάπλαση εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και επιτέθηκαν σε ποδοσφαιριστές της Νίκης Νεοχωρούδας. Κάποιοι από τους δράστες φορούσαν κουκούλες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τρεις ποδοσφαιριστές των φιλοξενούμενων κατέληξαν τραυματίες, ενώ στο σημείο έσπευσαν και οι αρχές, προσαγάγοντας τέσσερα άτομα. Εκπρόσωποι της Νίκης Νεοχωρούδας βρέθηκαν σε αστυνομικό τμήμα και έδωσαν καταθέσεις για το συμβάν.

Οι γηπεδούχοι ανέφεραν ότι οι εισβολείς κρατούσαν σιδερογροθιές και λοστάρια. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Τρεις ποδοσφαιριστές μετέβησαν στο Τμήμα Ασφαλείας Παύλου Μελά για να καταθέσουν σχετικά με το περιστατικό.

συλλήψειςοπαδική βίαχούλιγκανποδόσφαιροειδήσεις τώραΘεσσαλονίκηεπεισόδια