Ελλάδα|14.02.2019 10:37

Άγιος Βαλεντίνος: Η ανατρεπτική καμπάνια της Lacta που έγινε viral (pics)

Newsroom

«Αγκάλιασε όλες τις γεύσεις της αγάπης». Στη νέα καμπάνια της Lacta, είκοσι οκτώ αληθινά ζευγάρια διαφορετικού σεξουαλικού προσανατολισμού, χρώματος, καταγωγής, ηλικίας και άλλων ιδιαίτερων χαρακτηριστικών, φωτογραφίζονται για να γιορτάσουν την αγάπη. 

«Η αγάπη έχει πολλές γεύσεις» όπως εύστοχα διατείνεται η διαφημιστική καμπάνια που μόλις κυκλοφόρησε, εν όψει της φετινής γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου .Κάθε ιστορία είναι μοναδική, αλλά ταυτόχρονα και πολύ γνώριμη. Είναι ιστορίες ζευγαριών που συνυπάρχουν γύρω μας και ζουν την καθημερινότητά τους, αναδεικνύοντας αυτό που τελικά έχει και τη μεγαλύτερη αξία, «να νοιάζεσαι κάποιον και να τον αγαπάς».

«Η αγάπη δεν έχει χρώμα, ηλικία, εθνικότητα και φύλο. Δεν έχει κανόνες και όρους. η αγάπη δεν κάνει διακρίσεις. Κάθε ερωτευμένο ζευγάρι την αισθάνεται διαφορετικά, γι’ αυτό και η αγάπη δεν έχει μόνο μία γεύση, αλλά αμέτρητες, που όλες αξίζουν να τις αγκαλιάσουμε.» 

Ο Γιάννης και ο Δημήτρης, η Μαρία και η Αυρηλία, ο Νεκτάριος και ο Γιάννης, ο Νίκος και ο Δημήτρης είναι τα ομόφυλα ζευγάρια που συμμετέχουν στην καμπάνια και μοιράζονται την ιστορία αγάπης τους.

καμπάνια Lacta - Μαρία και Αυρήλια

Στην καμπάνια συμμετέχει και η Δέσποινα με τον Γιάννη, ένα ζευγάρι που απέδειξε ότι ξεπερνάει κάθε δυσκολία, αφού ο Γιάννης είναι καθισμένος σε αναπηρικό αμαξίδιο. 

καμπάνια Lacta - Δέσποινα και Γιάννης

Η φωτογράφος που αποτύπωσε σε εικόνα τα ζευγάρια είναι η Ελληνο-Γαλλίδα Chloe Kritharas Devienne, γνωστή για το ακτιβιστικό της έργο και την ενασχόλησή της με πολλά κοινωνικά θέματα, της οποίας τα projects έχουν εκτεθεί σε μουσεία και καλλιτεχνικούς χώρους σε Ελλάδα και Γαλλία.

T

Το σύνολο των 28 φωτογραφιών θα προβληθεί στην φωτογραφική έκθεση #ActForLove στο City Link που θα ανοίξει τις πύλες της ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου και θα είναι ανοιχτή στο κοινό για μία εβδομάδα.

Δείτε ολόκληρη την καμπάνια και με τα 28 ζευγάρια στο www.actforlove.gr.

Ακολουθήστε το ethnos.gr στο Instagram

LactaΗμέρα του Αγίου ΒαλεντίνουΆγιος Βαλεντίνοςκαμπάνια