Ελλάδα|06.04.2022 11:59

Το ethnos.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας της ΕΣΗΕΑ

Newsroom

Οι δημοσιογράφοι του ethnos.gr συμμετέχουν στην τετράωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΕΣΗΕΑ για σήμερα, Τετάρτη 6 Απριλίου. Η χώρα βρίσκεται σε απεργιακό κλοιό σήμερα, εξαιτίας της εικοσιτετράωρης πανελλαδικής απεργίας που προκήρυξε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ διεκδικώντας αύξηση μισθών και μέτρα αντιμετώπισης της ακρίβειας.

Στη σελίδα του ethnos.gr από τις 12:00 έως και τις 16:00 θα υπάρχει ενημέρωση για ό,τι αφορά τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ για τη στάση εργασίας των ΜΜΕ:

«Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ μαζί με όλους τους εργαζόμενους της χώρας συμμετέχουν μαζικά και δυναμικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις της 6ης Απριλίου και για τον λόγο αυτό καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται στις εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς, τα διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης, τα Γραφεία Τύπου και τα Δημόσια ΜΜΕ να μετάσχουν στην 4ωρη στάση εργασίας που έχουν προκηρύξει οι Ενώσεις για την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 από τις δώδεκα το μεσημέρι έως τις τέσσερις το απόγευμα. Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας επιτρέπεται η εργασία των συναδέλφων που θα καλύψουν τις απεργιακές συγκεντρώσεις».

ethnosδημοσιογράφοιειδήσεις τώραΕΣΗΕΑΜΜΕστάση εργασίαςαπεργία