Ελλάδα|25.04.2022 13:24
Στιγμές τρόμου για οδηγό ταξί στην Αθηνών-Κορίνθου: Αδέσποτη σφαίρα πέρασε το παρμπρίζ του οχήματός του
NewsroomΣυναγερμός σήμανε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στις αστυνομικές Αρχές, καθώς οδηγός ταξί είδε αδέσποτη σφαίρα να περνά το παρμπρίζ του.
Ειδικότερα, η σφαίρα «καρφώθηκε» αρχικά στο παρμπρίζ και έπειτα στο κάθισμα, ενώ το όχημα ήταν σταθμευμένο στο 42ο χλμ. της εθνικής οδού Αθηνών - Κορίνθου, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.
Όπως ανέφερε ο 42χρονος οδηγός, άκουσε πυροβολισμό και μετά έναν θόρυβο. Τότε, είδε το παρμπρίζ του οχήματος σπασμένο και αφού άνοιξε την πόρτα, είδε μία σφαίρα στο κάθισμα του συνοδηγού. Η σφαίρα έχει μεταφερθεί για βαλλιστική εξέταση.
Προς το παρόν ο δράστης αναζητείται, ενώ φαίνεται πως η σφαίρα προήλθε από πυροβολισμούς σε γλέντι στην περιοχή.
Διαβάστε ακόμη
- Σε τροχιά γενικευμένων κινητοποιήσεων οι αγρότες σε όλη τη χώρα - Εντείνεται η πίεση στο κυβερνητικό επιτελείο
- Διπλό φονικό στη Φοινικούντα: Πώς ήρθε στο προσκήνιο ο ανιψιός για ηθική αυτουργία - Στη Βούλα οι συλλήψεις
- Σε επτά κλινικές στην Ελλάδα το σπέρμα του δότη με το «γονίδιο του καρκίνου» - Τι είχε εντοπίσει γιατρός το 2020
- Δικαστικός κλητήρας επέδωσε αγωγή για χρέη σε αγρότη στο μπλόκο των Πράσινων Φαναριών