Πλατεία Καρύτση: Έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι του Αγίου Γεωργίου ανήμερα της μεγάλης γιορτής
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Μπροστά σε μία δυσάρεστη εικόνα βρέθηκαν οι υπεύθυνοι και ιερείς στον ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στην πλατεία Καρύτση στο κέντρο της Αθήνας το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, καθώς το βράδυ της Κυριακής άγνωστοι έσπασαν το μαρμάρινο προσκυνητάρι μπροστά στην κεντρική είσοδο και μάλιστα ενώ ξημέρωνε η μεγάλη γιορτή του Αγίου Γεωργίου.
Το μαρμάρινο προσκυνητάρι βρισκόταν στο σημείο για περισσότερα από 100 χρόνια, ενώ παλαιότερα οι πιστοί έριχναν εκεί τον οβολό τους, καθώς λειτουργούσε σαν εξωτερικό παγκάρι. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια τα παγκάρια βρίσκονται μόνο εσωτερικά του και επομένως δεν υπήρχαν χρήματα μέσα στο προσκυνητάρι.
Σύμφωνα με το OPEN, η Αστυνομία αναμένεται να φτάσει στο σημείο για να αξιολογήσει την κατάσταση και να προσχωρήσει στη σχετική έρευνα. Το συμβάν σημειώθηκε σίγουρα μετά τις 21:30 το βράδυ, οπότε και αποχώρησε και ο τελευταίος υπεύθυνος του ναού.
Η Ευρώπη σε δύο στρατόπεδα για ενέργεια και προϋπολογισμό - Οι «σκληροί» και οι πιέσεις της Ελλάδας
Νέα καταγγελία κατά της Γκίλφοϊλ: «Έχω εκρηκτικό ηχητικό από την Ελλάδα που μπορεί να ρίξει τον Τραμπ»
Κατασχέθηκαν φιαλίδια από το ιατρείο της οδού Καρνεάδου για τον θάνατο του Μαζωνάκη - Τι περιέχουν
AI και βιολογικά όπλα: Η προειδοποίηση της MI5 και η νέα ασύμμετρη απειλή
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



