Αχαΐα: Μάστιγα οι απάτες - Επιτήδιοι άρπαξαν 55.000 ευρώ από ιδιοκτήτρια αρτοποιείου
NewsroomΜάστιγα έχουν γίνει απάτες σε βάρος πολιτών στην περιοχή της Αχαΐας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας «Πελοπόννησος», θύμα αυτή τη φορά ήταν ιδιοκτήτρια αρτοποιείου στα Καλάβρυτα που είδε να «εξαφανίζονται» από τον τραπεζικό της λογαριασμό 55.000 ευρώ.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα όσο κατήγγειλε, άγνωστος άνδρας επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί της και επικαλούμενος το όνομα γνωστού επιχειρηματία που δραστηριοποιείται στην περιοχή, της ζήτησε να συνάψουν συνεργασία, με το πρόσχημα της τροφοδοσίας άρτου.
Ο δράστης που φέρεται να προέβη σε αγορά προϊόντων αξίας 40 ευρώ, κατέθεσε το ποσό μέσω διατραπεζικής συναλλαγής. Ταυτόχρονα στο κινητό της τηλέφωνο η γυναίκα έλαβε μήνυμα με σύνδεσμο (link) που προσομοίαζε με την τράπεζα της, επιβεβαίωσε τους προσωπικούς κωδικούς της, δίνοντας εν αγνοία της πρόσβαση στον απατεώνα.
- Λάθη, φόβος για την τεχνολογία, απομόνωση: Δέκα πιθανά πρώτα συμπτώματα της νόσου Αλτσχάιμερ
- «Θερμοκήπιο» η χώρα: Έρχονται 40αρια - Ποιες περιοχές «κοκκινίζουν»
- ΣΥΡΙΖΑ: Ανάρτηση-φωτιά Γιαννούλη για προπηλακισμούς στην Κουμουνδούρου
- Ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο με τους πυροβολισμούς αστυνομικών κατά του 20χρονου στο Άργος