Ελλάδα|30.05.2022 10:09

Βόλος: Οδηγός τραυμάτισε και εγκατέλειψε 14χρονη - Ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ

Newsroom

Τροχαίο ατύχημα προκάλεσε ένας 59χρονος οδηγός στον Βόλο, τραυματίζοντας ένα νεαρό κορίτσι. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ.

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Κυριακής όταν ο 59χρονος οδηγός αυτοκινήτου πραγματοποιώντας οπισθοπορεία συγκρούστηκε με δίκυκλο το οποίο οδηγούσε 49χρονη γυναίκα και είχε συνεπιβάτιδα 14χρονη, η οποία και τραυματίστηκε από τη σύγκρουση.

Οι γυναίκες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως το κορίτσι είχε τραυματιστεί.

Μετά το τροχαίο ο 59χρονος οδηγός διέφυγε χωρίς να δώσει βοήθεια ή τα στοιχεία του. Αστυνομικοί όμως εντόπισαν το όχημα έξω από το σπίτι του, το οποίο βρισκόταν πολύ κοντά στον τόπο του ατυχήματος και αντιλαμβανόμενος την παρουσία των αστυνομικών, μετέβη ο ίδιος στο Τμήμα Τροχαίας, όπου και συνελήφθη.

Οι οδηγοί υπεβλήθησαν σε έλεγχο μέθης, με τη χρήση ειδικής ηλεκτρονικής συσκευής (αλκοολομέτρου) σε δείγμα αναπνοής, με αρνητικό αποτέλεσμα, για την (Β) ενώ για τον (α) διαπιστώθηκε συγκέντρωση οινοπνεύματος στον εκπνεόμενο αέρα σε ποσοστό 0,84 mg/lt, κατά την πρώτη εξέταση και 0,82mg/lt κατά την δεύτερη εξέταση.

τραυματισμόςτροχαίοειδήσεις τώρααλκοόλΒόλος