Ελλάδα|01.06.2022 16:37

Θεσσαλονίκη: Τον χτύπησε με μαχαίρι στην κοιλιά για ασήμαντη αφορμή - Στην εντατική το θύμα

Newsroom

Επίθεση με μαχαίρι, ουσιαστικά για ασήμαντη αφορμή, δέχθηκε 47χρονος στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και να εισαχθεί στην εντατική.

Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 7:30 το πρωί του Σαββάτου 28 Μαΐου, στο πάρκου της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου, στους Αμπελόκηπους. Ο δράστης, ο οποίος αναζητείται, φέρεται να είχε αφήσει στο πάρκο κρέατα αμφιβόλου ποιότητας, προκειμένου να ταΐσει τα αδέσποτα ζώα και το 47χρονο θύμα φέρεται να του έκανε παρατήρηση γι’ αυτό.

Ξεκίνησε ένας έντονος διαπληκτισμός μεταξύ των δύο αντρών, οι οποίοι είχαν μαλώσει και άλλες φορές για τον ίδιο λόγο και ο δράστης έβγαλε ένα μεγάλο μαχαίρι και χτύπησε το θύμα στην κοιλιακή χώρα. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Υπεβλήθη σε χειρουργείο και έμεινε για λίγες μέρες στην εντατική. Πλέον η κατάσταση της υγείας του βαίνει συνεχώς καλύτερη.

Ο 47χρονος φέρεται να έδωσε στην αστυνομία τα στοιχεία του δράστη, ο οποίος κατοικεί στην περιοχή, αλλά ακόμα διαφεύγει της σύλληψης.  

δράστηςνοσοκομείοσύλληψημαχαίρι