Μπουρνάζι: Δέκα μήνες φυλάκιση για τον γνωστό τράπερ με το όπλο – Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ποινή φυλάκισης 10 μηνών και χρηματική ποινή, επέβαλλε το Αυτόφωρο στον 22χρονο τράπερ που συνελήφθη στο Μπουρνάζι έχοντας στην κατοχή του όπλο, κρίνοντας τον ένοχο για το αδίκημα της οπλοκατοχής.
Τι ισχυρίστηκε στην απολογία του ο γνωστός τράπερ
Ενώπιον του Δικαστηρίου ισχυρίστηκε πως το όπλο δεν είναι δικό του αλλά φίλου του που ήταν μαζί στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος στην κατάθεσή του είπε πως όντως αυτός το έφερε προκειμένου να το χρησιμοποιήσουν σε video clip που θα γυρνούσαν. Ισχυρίστηκε ότι το νοίκιασε μέσω της εταιρείας που είχε αναλάβει το γύρισμα και πως ο τράπερ δεν το γνώριζε αλλά το είδε όταν κάποια στιγμή σταμάτησαν για να πάει στο περίπτερο και το άφησε στο αυτοκίνητο.
Ο κατηγορούμενος στην απολογία του υποστήριξε το ίδιο και πως αμέσως μόλις το είδε δήλωσε ότι ακυρώνει το γύρισμα γιατί δεν συμφωνούσε με το όπλο. Ισχυρίστηκε πως παραδέχτηκε αμέσως στους αστυνομικούς ( σε αντίθεση με όσα αυτοί λένε) ότι έχει κάτι παράνομο επάνω του κι ουδέποτε τους είπε πως το έχει για την ασφάλειας του.


Γιατί είναι σημαντική η εκεχειρία Ισραήλ - Λιβάνου και τι συνεπάγεται για τον πόλεμο στο Ιράν
Με γερμανική σφραγίδα ο εκσυγχρονισμός του ελληνικού σιδηροδρόμου - «Χρυσό» συμβόλαιο 62 εκατ. ευρώ
Πρόγνωση Μαρουσάκη: Άλλη μια μέρα με «πορτοκαλί» ατμόσφαιρα - Πότε φεύγει η σκόνη, πού θα πέσουν λασποβροχές
Η εξευτελιστική οπισθοχώρηση του Λαζαρίδη, η πρόσληψη που θύμωσε τους δεξιούς και η προειδοποίηση του Μαξίμου στην Παπανδρέου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




