Χαλκιδική: Περιπέτεια για 12 αλλοδαπούς στη Διάπορο – Το σκάφος τους προσάραξε σε ξέρα
NewsroomΣε ξέρα προσάραξε χθες το μεσημέρι το σκάφος “ΜΑΡΑΜΠΟΥ” Ν.Π. 5477, στο οποίο επέβαιναν 12 αλλοδαποί. Το σκάφος έπλεε στην θαλάσσια περιοχή Διαπόρου Χαλκιδικής. Άμεσα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Ιερισσού.
Στην περιοχή έσπευσαν περιπολικό όχημα Λ.Σ. – ΕΛ.ΑΚΤ., το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος “ΣΑΝ ΜΑΜΕ” Ν.Θ. 1301, καθώς και το Τ/Χ “ΧΡΙΣΤΙΝΑ” Τ.Ι. 322, στο οποίο επιβιβάσθηκαν οι εν λόγω επιβαίνοντες και μεταφέρθηκαν με ασφάλεια στη στεριά.
Το Ε/Γ-Τ/Ρ σκάφος αποκολλήθηκε και ρυμουλκήθηκε από το Α/Κ ΓΡΙ-ΓΡΙ “ΑΓΛΑΪΤΣΑ” Ν.Θ. 525, στη θαλάσσια περιοχή “ΛΙΒΑΡΙ” Βουρβουρού Χαλκιδικής.
Από το περιστατικό παρουσιάστηκε ρήγμα με εισροή υδάτων, ενώ δεν προκλήθηκε τραυματισμός ατόμων και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Από την οικεία Λιμενική Αρχή απαγορεύτηκε ο απόπλους του “ΜΑΡΑΜΠΟΥ”, μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού αξιοπλοΐας κατόπιν επιθεώρησης του από νηογνώμονα.
- «Έγινε χαμός»: Οι πρώτες μαρτυρίες για τον φονικό καβγά στη Βουλιαγμένη για μία ξαπλώστρα
- Οι δημοσκοπήσεις μετά τη ΔΕΘ: Καθαρό προβάδισμα ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ πλησιάζει την ΕΛΑΣ και η ουρά μένει ανοιχτή
- Ο Σταμάτης Σπανουδάκης υπέστη ελαφρύ εγκεφαλικό - Αναβλήθηκε η συναυλία του στο Μεσολόγγι
- Σου τραγουδά ακόμα και στην αυλή σου: Ποιου πουλιού το κελάηδισμα συναρπάζει περισσότερο τον άνθρωπο