Φωτιά: Πανοραμικό βίντεο από το πύρινο μέτωπο - Με ρίσκο επιχειρούν οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής μέσα στις χαράδρες
Κώστας ΑσημακόπουλοςΜε μεγάλο ρίσκο και αυταπάρνηση, οι εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής επιχειρούν μέσα σε χαράδρες για να μην ξεφύγει η φωτιά που καίει στο μέτωπο από την Κερατέα μέχρι την Βάρη και να την περιορίσουν πριν φύγει το τελευταίο φως της ημέρας.
Την ίδια ώρα, η μεγάλη καταστροφή που αφήνει πίσω της η πυρκαγιά γίνεται ξεκάθαρη από τα πλάνα που παρουσιάζει το ethnos.gr.
Στα βίντεο που έχει τραβηχτεί από τις «κεραίες» σε Βούλα - Βάρη φαίνεται η φωτιά στην περιοχή της Κερατέας, ενώ στα δεξιά η φωτιά στην περιοχή της Βάρης.
Αυτή την ώρα επιχειρούν συνολικά 102 πυροσβέστες με 3 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων και 30 οχήματα, που ενισχύθηκαν με δυνάμεις από την Πελοπόννησο, την Στερεά και την Δυτική Ελλάδα. Από αέρος επιχειρούν 6 πυροσβεστικά αεροσκάφη και 5 ελικόπτερα, εκ των οποίων το ένα είναι για εναέριο συντονισμό, θα οποία θα επιχειρούν μέχρι το τελευταίο φως της μέρας. Επίσης, ο στρατός διέθεσε ένα ελικόπτερο και η Ελληνική Αστυνομία 250 αστυνομικούς με 25 μοτοσικλέτες και 10 περιπολικά.
- Τα δεμένα χέρια του Τραμπ: Πώς θα μπορέσει να βγει από έναν πόλεμο που υποτίθεται ότι κέρδισε
- Απάτη μαμούθ 46,9 εκατ. ευρώ με ΦΠΑ: Μεγάλη έρευνα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας στην Ελλάδα - Δεσμεύτηκαν 88 ακίνητα
- Ιδιοκτήτης εστιατορίου δέχθηκε αρνητική κριτική στη Google και δεν το πήρε και πολύ ψύχραιμα
- «Εύσημο να σε κατηγορούν αυτοί που απεχθάνεσαι»: Ο Θοδωρής Αθερίδης απαντά για τη στήριξή του στον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη