Ελλάδα|16.06.2022 16:15

Αιματηρό περιστατικό στο Λευκό Πύργο: Μαχαίρωσε δύο άτομα για να τους ληστέψει

Newsroom

Σε ένα από τα κεντρικότερα σημεία της Θεσσαλονίκης, στο Λευκό Πύργο, σε ώρες που στο σημείο βρισκόταν πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, 26χρονος Πακιστανός μαχαίρωσε σε δύο διαφορετικά περιστατικά δύο ομοεθνείς του, 26 και 31 ετών, με κίνητρο τη ληστεία.

Το πρώτο περιστατικό σημειώθηκαν στις 6:30 το απόγευμα της Τρίτης 14 Ιουνίου και το δεύτερο σχεδόν δύο ώρες αργότερα, λίγο μετά τις 8:00. Και στις δύο περιπτώσεις ο 26χρονος πλησίασε τα θύματα και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησε τα κινητά τους τηλέφωνα. Όταν εκείνοι αντέδρασαν τους μαχαίρωσε, με αποτέλεσμα τα θύματα να καταλήξουν στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύονται.

Μετά από αναζητήσεις αστυνομικοί της ομάδας Ζ εντόπισαν το δράστη στην ευρύτερη περιοχή του Λευκού πύργου, ο οποίος, ωστόσο, πρόβαλε σθεναρή αντίσταση κατά τη σύλληψή του.

Σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων, απείθεια και παράβαση των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών. Στην κατοχή του βρέθηκαν το μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου.

Όλες οι ειδήσεις

Μήνυμα Παναγιωτόπουλου σε Ακάρ ενώ κορυφώνονται οι τουρκικές προκλήσεις: «Δεν μπορούμε να πάμε μπροστά αν συνεχίσετε έτσι»

Στην τελευταία θέση τα ελληνικά ΜΜΕ ως προς την αίσθηση ανεξαρτησίας - Τι δείχνει έρευνα

«Οι λάτρεις βατράχων, λουκάνικου και σπαγγέτι επισκέπτονται το Κίεβο» - Υποτιμητικά σχόλια Μεντβέντεφ για Μακρόν, Σολτς, Ντράγκι

Αδειάζει Λατινοπούλου η ΝΔ μετά τις αντιδράσεις για τα σχόλια για τη Μπάρκα: Δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εκλογές

μαχαίριΘεσσαλονίκηΛευκός Πύργοςληστεία