Ελλάδα|15.07.2022 10:37
Αχαΐα: Αγνοείται 28χρονος - Κινητοποίηση της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας
NewsroomΣε πλήρη εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό άνδρα που αγνοείται από το Λάππα Δυτικής Αχαΐας. Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, σήμερα ζητήθηκε από την Αστυνομία η συνδρομή σκύλου έρευνας και διάσωσης της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.
Πρόκειται για 28χρονο που αναζητείται στη βαλτώδη περιοχή Λάμια, μεταξύ Κουνουπελίου και Λάππα. Οι έρευνες εστιάζονται στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς εκεί εντοπίστηκε στίγμα από κινητό τηλέφωνο.
Τα ίχνη του εξαφανίστηκαν στις 8 Ιουλίου, ωστόσο η εξαφάνιση του στην Αστυνομία δηλώθηκε στις 11 του μήνα. Στις αναζητήσεις μετέχει εκπαιδευμένος σκύλος της 6ης ΕΜΑΚ.
Ενεργειακός εφιάλτης και σχέδιο «έκτακτης ανάγκης» - Ο σχεδιασμός του Μαξίμου για επάρκεια και τιμές
Διαβάστε ακόμη
- Νεκρές γυναίκες στου Ζωγράφου: «Φουντώνει» το μυστήριο γύρω από τους θανάτους - Τι έδειξε η νεκροψία
- Πέρασε στην αιωνιότητα η τεράστια Μαρινέλλα - Συγκλόνισαν Αλεξίου και Νταλάρας στους επικήδειους
- Πρωτοφανές: Είχαν δεκάδες κοτόπουλα, κατσίκες και ερίφια σε ταράτσα 16ώροφου κτιρίου στους Αμπελόκηπους
- Μοναδικό φαινόμενο: Έρχεται ολική έκλειψη ηλίου - Η μεγαλύτερη που έχει γίνει εδώ και 100 χρόνια