Ελλάδα|02.08.2022 11:47

Βέροια: Νταλίκα έπεσε πάνω σε βενζινάδικο- Συνελήφθη ο οδηγός - Συγκλονιστικές εικόνες

Newsroom
Τον 70χρονο οδηγό της νταλίκας, η οποία ευθύνεται για τη φωτιά που προκλήθηκε σε πρατήριο υγρών καυσίμων χθες στη Βέροια, συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.
Σε βάρος του 70χρονου σχηματίστηκε δικογραφία από την αστυνομία για εμπρησμό από αμέλεια και διατάραξη ασφάλειας συγκοινωνιών, επίσης, από αμέλεια.

Τι συνέβη

Νταλίκα έπεσε πάνω σε πρατήριο υγρών καυσίμων Shell χθες το απόγευμα, στην συμβολή της Περιφερειακής Οδού με την λεωφόρο Στρατού, στη Βέροια. 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του InVeria.gr,  όλα συνέβησαν όταν η νταλίκα σταμάτησε σε ζαχαροπλαστείο  λίγα μέτρα πιο πάνω από το πρατήριο υγρών καυσίμων και, για αδιευκρίνιστους λόγους, δεν λειτούργησε το χειρόφρενο του βαρέος οχήματος, με αποτέλεσμα να φύγει προς το πρατήριο, να παρασύρει τις αντλίες και να προκληθεί φωτιά, τόσο στον χώρο, όσο και στην νταλίκα και σε όχημα στον παρακείμενο χώρο στάθμευσης σούπερ μάρκετ. 

Από τύχη δεν υπήρξαν τραυματίες

Από τύχη αποφεύχθηκαν τα χειρότερα καθώς λόγω του ειδικού συστήματος ασφαλείας, δεν μεταδόθηκε η πυρκαγιά στις δεξαμενές κενώ ευτυχώς δεν υπήρξαν και τραυματισμοί. 
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχήματα της Π.Υ. Βέροιας, ο χώρος αποκλείστηκε για πάνω από μισή ώρα, έγινε κατάσβεση της φωτιάς και προληπτική ρίψη νερού. Προφανώς το πρατήριο τέθηκε προσωρινά εκτός λειτουργίας.

Δείτε εικόνες από το σημείο:

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώρατροχαίο ατύχημαΒέροια