Ελλάδα|13.08.2022 09:49

Μεσσήνη: Στον ανακριτή o 50χρονος που πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του

Newsroom

Ενώπιον του ανακριτή θα βρεθεί σήμερα Σάββατο 13 Αυγούστου (12:30), ο 50χρονος από τη Μεσσήνη που ομολόγησε ότι πέταξε καυστικό υγρό στην πρώην σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή Ώρα Ελλάδος ο καθ’ ομολογίαν δράστης θα ζητήσει εκ νέου προθεσμία για να απολογηθεί. Αν το αίτημα του γίνει δεκτό από τον ανακριτή, η απολογία του θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη.

Η αστυνομία αξιοποιώντας οπτικό υλικό από κάμερες, εντόπισε τις πινακίδες του οχήματος που είχε νοικιάσει ο 50χρονος και έτσι κατάφερε να τον ταυτοποιήσει.

Η άτυχη γυναίκα συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας και δίνει μάχη για να γίνει καλύτερα η υγεία της, με τους γιατρούς να δηλώνουν αισιόδοξοι πως δεν θα χάσει την όρασή της στο δεξί μάτι.

«Είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο»

Η 49χρονη μιλώντας στον Ant1 δήλωσε σοκαρισμένη και τόνισε πως δεν πίστευε πως ο δράστης είναι ο πρώην σύζυγος της. 

«Δεν κατονόμασα εγώ τον πρώην σύζυγό μου. Δεν είπα ότι “αυτός είναι ο υπεύθυνος”. Εγώ είπα αυτούς που γνώριζαν την ώρα που θα ξεκινούσα δουλειά και που δούλευα. Αυτό ήταν δουλειά της αστυνομίας. Έκανε τις έρευνες της και αποφάνθηκε ότι ήταν αυτός ο δράστης» είπε χαρακτηριστικά. 

Και πρόσθεσε πως «Σοκαρίστηκα, είναι λογικό. Να σας πω την αλήθεια, δεν το περίμενα. Παλιά είχαμε κάποιες διαφορές, καυγάδες, αλλά δεν φανταζόμουν ποτέ ότι θα φτάναμε σε αυτό το σημείο. Δεν είχε δείξει κάτι, ήταν πολύ ήρεμος».

Το θύμα δεν κάνει δεκτή την συγγνώμη του κατηγορουμένου και θεωρεί την μεταμέλεια του δράστη προσχηματική, καθώς -σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η 49χρονη από τις Αρχές- ο πρώην σύζυγός της φέρεται να είχε προσχεδιάσει την πράξη του.

«Όχι, δεν δέχομαι την συγγνώμη του, γιατί δεν μπορώ να την δεχτώ την συγγνώμη του. Είναι πολύ άσχημο αυτό που έγινε. Εγώ αυτήν τη στιγμή κινδυνεύω να χάσω την όρασή μου, κινδυνεύω να μην μπορώ να ξαναδουλέψω. Δεν έχω άλλους πόρους, μόνο την δουλειά μου είχα» τόνισε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

επίθεσηΜεσσήνηειδήσεις τώρααστυνομίαανακρίτριαΚαλαμάτακαυστικό υγρό