Ελλάδα|12.09.2022 22:41

Βιασμός 29χρονης στα Πατήσια: «Δεν είναι άνθρωπος, τα ζώα είναι καλύτερα», λέει το θύμα της επίθεσης

Newsroom

Τον απόλυτο εφιάλτη καταγγέλλει πως βίωσε νεαρή γυναίκα στο κέντρο της Αθήνας και πιο συγκεκριμένα σε διαμέρισμα στα Πατήσια. Όπως η ίδια περιγράφει, ο δράστης μαζί με τη συνεργό του την κρατούσαν κλειδωμένη μέσα στο σπίτι αφού πρώτα ο δράστης είχε προβεί σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όλα ξεκίνησαν από γνωριμία που έκανε η 29χρονη μέσα σε μπαρ της Αθήνας. Εκεί μια γυναίκα της πρότεινε να πάνε μαζί στο σπίτι ενός φίλου της, ο οποίος θα την βοηθούσε να βρει δουλειά. Η κοπέλα δέχτηκε και πήγε στο διαμέρισμα και εκεί σημειώθηκε το έγκλημα. Σύμφωνα με την καταγγελία της κοπέλας με καταγωγή από την Αλγερία, εκείνη ήταν σε κατάσταση μέθης.

Η κοπέλα προσπάθησε να φύγει όταν κατάλαβε τι ακριβώς πήγαινε αν συμβεί, όμως ο άντρας όχι την βίασε και εν συνεχεία την κλείδωσε μέσα. Τελικά, η κοπέλα κατάφερε να βγει στο μπαλκόνι και να φωνάξει βοήθεια. Η αστυνομία έφτασε στο σημείο και συνέλαβε τα δύο άτομα.

Το θύμα περιέγραψε στο Star, τα όσα συγκλονιστικά βίωσε μέσα στο διαμέρισμα. «Αυτός ο ηλίθιος δεν είναι άνθρωπος. Είναι ηλίθιος πραγματικά. Τα ζώα είναι καλύτερα από αυτόν. Πραγματικά. Γιατί του είπα ότι έχω τρία παιδιά, μην το κάνεις αυτό σε μένα. Αλλά δεν με άκουσε», είπε για τον δράστη και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον εφιάλτη που βίωσε.

«Με έσπρωξε στο κρεβάτι, μου κρατούσε τα χέρια μαζί. Όταν άρχισα να ουρλιάζω μου έλεγε μην φωνάζεις. Μου έβαλε το χέρι στο στόμα. Με φίλησε, έκανε πολλά πράγματα δεν μπορώ να πω τα πάντα …», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

καταγγελίαΠατήσιαβιασμόςειδήσεις τώρα