Ελλάδα|23.09.2022 15:41

Ανησυχία για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη: Δύο νέα στο Ηράκλειο - Συνελήφθησαν 34χρονος και 42χρονος

Newsroom

Ανησυχία για τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στην Κρήτη, καθώς τις προηγούμενες ώρες οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε ακόμη δύο συλλήψεις, στο Ηράκλειο.

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στη Σταλίδα, ανάμεσα σε ένα ζευγάρι τουριστών, το βράδυ της Πέμπτης 22 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με την καταγγελία, ένα ζευγάρι Πολωνών σε ξενοδοχείο, όπου διαμένει, άρχισε για άγνωστο λόγο να καυγαδίζει.

Τότε σύμφωνα με την καταγγελία, ο 34χρονος επιτέθηκε στην 22χρονη σύντροφό του, χτυπώντας την με τα χέρια και τα πόδια. Η κοπέλα, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία, όπως γράφει το neakriti.gr.

Συνελήφθη 42χρονος - Γύρισε σπίτι μεθυσμένος και χτύπησε τη σύζυγό του

Παράλληλα, σε περιοχή του Ηρακλείου, μια 43χρονη κατήγγειλε ότι ο άνδρας της, το βράδυ της Πέμπτης γύρισε στο σπίτι έχοντας καταναλώσει αλκοόλ, και άρχισε να τη χτυπά. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου γιατροί περιέθαλψαν τα τραύματά της.

Ο 42χρονος άνδρας, συνελήφθη και είναι κατηγορούμενος για ενδοοικογενειακή βία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ενδοοικογενειακή βίακακοποίησηΗράκλειο Κρήτηςειδήσεις τώραΚρήτη