Ελλάδα|29.09.2022 11:21

Θεσσαλονίκη: Μητέρα και γιος έκαναν εμπόριο ναρκωτικών - Την συνέλαβαν ενώ πωλούσε ηρωίνη

Newsroom

Εμπόριο ναρκωτικών ουσιών έκαναν μητέρα και γιος στη Θεσσαλονίκη, αλλά εντοπίστηκαν επ’ αυτοφώρω και οδηγούνται στον εισαγγελέαΠρόκειται για μία γυναίκα 66 ετών και τον 30χρονο γιο της, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί όπλων και περί ναρκωτικών καθώς και για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, τις πρωινές ώρες της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου αστυνομικοί, με τη βοήθεια ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου, εντόπισαν στην περιοχή του Ευόσμου, την 66χρονη να προβαίνει σε πώληση μικροποσότητας ηρωίνης σε 37χρονο ημεδαπό, με αποτέλεσμα να συλληφθούν και οι δύο.

Σε έρευνα στο σπίτι της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ποσότητα ηρωίνης βάρους 19,15 γραμμαρίων, μικροποσότητα κοκαΐνης και κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, ένας μεταλλικός τρίφτης και το χρηματικό ποσό των 981 ευρώ προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

Επίσης, διαπιστώθηκε ότι τις ναρκωτικές ουσίες τις κατείχε μαζί με τον 30χρονο γιο της, με σκοπό τη διακίνησή τους στο πολεοδομικό συγκρότημα της Θεσσαλονίκης.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε σε σπίτι που γειτνιάζει με αυτό της 66χρονης και στο οποίο διαμένει ο 30χρονος βρέθηκαν μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν: ένα περίστροφο (ρέπλικα) και μία μεταλλική σιδηρογροθιά, και πλήθος αντικειμένων και εργαλείων (μπαταρίες αυτοκινήτων, χρηματοκιβώτιο, ηλεκτρικά εργαλεία κ.ά) η νόμιμη προέλευση των οποίων ερευνάται.

Τέλος κατασχέθηκε από την κατοχή των δραστών το χρηματικό ποσό των 270 ευρώ, ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μητέραναρκωτικάηρωίνηγιος