Ελλάδα|10.10.2022 09:10

Αποκαλύψεις για την αρπαγή 14χρονης από τη Νίκαια: Είχε απαχθεί ξανά – Τι καταγγέλλει στο OPEN η μητέρα της

Newsroom

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την αρπαγή της νεαρής Μαρκέλλα Τ. στις 7/10/2022 από τη Νίκαια.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες η 14χρονη είχε απαχθεί ξανά στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη, τον οποίο γνωρίζει η οικογένειά της, ωστόσο, δεν έχει εκδοθεί εισαγγελική εντολή για να κινηθούν οι διαδικασίες και να επέμβει η αστυνομία, γεγονός που έχει οργίσει τον Κώστας Γιαννόπουλο, πρόεδρο του «Χαμόγελου του Παιδιού».

Μητέρα 14χρονης: «Δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας - Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί»

Η μητέρα της 14χρονης κοπέλας μίλησε στην τηλεόραση του ΟPEN και αποκάλυψε ότι «είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό από τον Σ.Ζ» και πρόσθεσε πως δεν είχαν διένεξη οι οικογένειές τους (σ.σ.: πρόκειται για οικογένειες Ρομά). «Πριν να πάρει την κόρη μου, με είχε βοηθήσει η γυναίκα του πριν από 20 μέρες σε κάτι που ήθελα. Τη γνώριζα καλά» τόνισε και πρόσθεσε πως: «δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί. Ηθελε να κάνει κακό σε μας, ήθελε κάτι άλλο από εμάς, ήθελε να κάνει κάτι στο παιδί...». Κατέληξε δε λέγοντας πως τα πλήρη στοιχεία του δράστη τα έχουν στη διάθεσή τους οι Αρχές.

Οργή Γιαννόπουλου: Κανονικά έπρεπε να έχει βγει κανονικό Amber Alert

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού» μιλώντας στην εκπομπή «Ανοιχτή Επικοινωνία» ήταν λάβρος κατά των Αρχών. «Κανονικά έπρεπε να έχει βγει κανονικό Amber Alert και τηλεοπτικό με τα στοιχεία του παιδιού, αλλά δεν μας το έδωσε η Αστυνομία. Θα ζητήσουμε και σήμερα ξανά εισαγγελική εντολή για να δοθεί και η φωτογραφία του παιδιού και του απαγωγέα» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Χαμόγελο του ΠαιδιούαρπαγήΝίκαιαειδήσεις τώρα