Ελλάδα|13.10.2022 08:54

Απαγωγή 14χρονης από Νίκαια: Καταγγελία για σωματική και ψυχική κακοποίηση – Τι λέει ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού

Newsroom

«Το κορίτσι έζησε φρικτές στιγμές», αυτό κατήγγειλε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος στην τηλεόραση αναφορικά με την υπόθεση αρπαγής της 14χρονής Μαρκέλλας στη Νίκαια στις 7 Οκτωβρίου.  

Η 14χρονη βρέθηκε στο Μαρκόπουλο τελικά το βράδυ της Τετάρτης.Υπενθυμίζεται ότι η αρπαγή της 14χρονης σημειώθηκε μπροστά στην αδελφή της, όταν τα δύο κορίτσια κατευθύνονταν προς τον φούρνο που βρίσκεται κοντά στο σπίτι τους.

Τότε, ένας άνδρας άρπαξε με βία την Μαρκέλλα, την έβαλε στο αυτοκίνητό του και εξαφανίστηκαν, με την αδελφή της να ειδοποιεί αμέσως τους γονείς τους.

«Κακοποιήθηκε...την άφησαν λόγω δημοσιότητας»

«Πέρασε φριχτή κατάσταση μαζί τους αυτές τις μέρες και κακοποιήθηκε και σωματικά και σεξουαλικά. Αυτοί οι άνθρωποι προσπάθησαν να την εκμεταλλευτούν και αναγκάστηκαν να την αφήσουν αν φύγει λόγω της δημοσιότητας που πήρε το θέμα», είπε ο κ. Γιαννόπουλος μιλώντας στο MEGA.

Είχε απαχθεί και παλιότερα- Τι είχε καταγγείλει η μητέρα

Η 14χρονη είχε απαχθεί ξανά στο παρελθόν από τον ίδιο δράστη, τον οποίο γνωρίζει η οικογένειά της. Πριν ημέρες η μητέρα της 14χρονης είχε μιλήσει στην τηλεόραση του ΟPEN και είχε αποκαλύψει ότι «είναι η δεύτερη φορά που γίνεται αυτό από τον Σ.Ζ» και πως δεν είχαν διένεξη οι οικογένειές τους (σ.σ.: πρόκειται για οικογένειες Ρομά). «Πριν να πάρει την κόρη μου, με είχε βοηθήσει η γυναίκα του πριν από 20 μέρες σε κάτι που ήθελα. Τη γνώριζα καλά» τόνισε και πρόσθεσε πως: «δεν είχαμε κάτι μεταξύ μας. Δεν ξέρω γιατί πήρε το παιδί. Ηθελε να κάνει κακό σε μας, ήθελε κάτι άλλο από εμάς, ήθελε να κάνει κάτι στο παιδί...». 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΚώστας ΓιαννόπουλοςΧαμόγελο του ΠαιδιούΝίκαια