Ελλάδα|10.11.2022 17:08

Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του «Δράκου» της Νίκαιας: Προσπάθησε να βιάσει 20χρονη

Newsroom

Στη δημοσιότητα δόθηκαν φωτογραφίες και στοιχεία ταυτότητας ενός άνδρα από τη Νίκαια, ο οποίος επιτέθηκε άγρια σε 20χρονη και προσπάθησε να τη βιάσει.

Δείτε εδώ τα στοιχεία του

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ είναι η εξής:

Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας, οι φωτογραφίες καθώς και η ασκηθείσα ποινική δίωξη σε βάρος αλλοδαπού, ο οποίος συνελήφθη την 6-11-2022 από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης (Ομάδα ΔΙ.ΑΣ.).

Πρόκειται για τον:

  • SULOLLARI (επ.) KLEDI (ον.) του RAKIP και της ALKETA , γεννηθέντα την 26-1-1994 στην Αλβανία.

Σοκάρει η αγριότητα της επίθεσης

Πρόκειται για μια άγρια επίθεση που είχε προκαλέσει σοκ. Η γυναίκα πάλεψε με τον δράστη, ενώ βίντεο - ντοκουμέντο από το μετά του αποτρόπαιου συμβάντος, συγκλονίζει.

«Ήταν βράδυ Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής, μία παρά, καθόμουν κάτω από ένα μπαλκόνι και αυτός κρυβόταν για να μην τον δω. Εγώ όπως καταλαβαίνετε έφυγα από το σημείο και ξαφνικά ένιωσα κάποιον να μου κλείνει το στόμα», περιγράφει αρχικά η 20χρονη, μιλώντας στο OPEN.

Έπειτα, όπως περιγράφει, «Αρχίσαμε να παλεύουμεφώναξα "βοήθεια" και αυτός τότε με χτύπησε στο κεφάλι. Βγήκε μία γειτόνισσα ευτυχώς και του φώναξε "τι κάνεις εκεί, τι κάνεις εκεί", τρόμαξε και άρχισε να τρέχει. Έτρεξα από πίσω του αλλά δεν τον πρόλαβα μετά, δεν είχα άλλες δυνάμεις, κάλεσα σε βοήθεια κάποιους γείτονες».

Αναφορικά με το αν ήξερε τον δράστη, η κοπέλα ανέφερε ότι «όχι, ήταν της γειτονιάςγνωστός, έμενε πολύ κοντά στο σπίτι μου».

Η κοπέλα σήμερα είναι με πρησμένο πρόσωπο, ενώ το μάτι της είναι σχεδόν κλειστό. «Δεν μπορώ ούτε να φάω», λέει η ίδια.

Βίντεο - ντοκουμέντο μετά την επίθεση

Σε βίντεο - ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα το STAR, φαίνεται η αγωνιώδης προσπάθεια της 20χρονης να ξεφύγει από τα χέρια του «δράκου του Πειραιά».

Η κοπέλα, όπως καταγράφεται στο βίντεο, χτυπά τις πόρτες των σπιτιών και ζητά απεγνωσμένα βοήθεια.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

απόπειρα βιασμούειδήσεις τώρασύλληψηΝίκαιαβιασμός