Ελλάδα|21.11.2022 17:41

«Κιβωτός του Κόσμου»: Αυτό είναι το κλουβί όπου φέρονται να κλείδωναν τα παιδιά

Newsroom

Σοκάρουν οι καταγγελίες για όσα φέρονται να συνέβαιναν στην «Κιβωτό του Κόσμου». Το πρωί της Δευτέρας παρουσιάστηκαν στον Ant1 φωτογραφίες από ένα πράσινο κλουβί, στο οποίο φέρονται να κλείδωναν τα παιδιά για να τα τιμωρήσουν. 

«O γιος μου ο μικρός τώρα είναι εννιά, όταν ήταν στον Βόλο, απ’ ό,τι μου είπε το παιδί και έχω δώσει και φωτογραφίες στον Συνήγορο του Πολίτη, τους έχω στείλει δηλαδή και υλικό. Κλείδωναν το παιδί μέσα και όχι μόνο το δικό μου το παιδί, απλώς δυστυχώς ήταν και το δικό μου παιδί μέσα σε όλο αυτό. Κλείδωναν τα παιδιά μέσα σε κλουβί χωρίς φαγητό, χωρίς νερό όλη την ημέρα και το άφηναν εκεί για τιμωρία. Για παραδειγματισμό. Δηλαδή ζούμε σε συνθήκες μεσαίωνα. Κι όμως υπάρχουν φωτογραφίες από το κλουβί αυτό, διότι εγώ πήγα στον Βόλο. Αν μάθουν ότι εγώ μίλησα…» είπε στον τηλεοπτικό σταθμό η μητέρα δύο παιδιών, που φιλοξενήθηκαν στις δομές της «Κιβωτου».

Η μητέρα κατήγγειλε, επίσης πως ο μεγαλύτερος γιος της είναι ένα από τα παιδιά που έχουν πέσει θύματα κακοποίησης. «Δυστυχώς, εχει κακοποιηθεί και το δικό μου παιδί το μεγάλο, ο γιος μου που είναι 15 χρονών. Πριν από κάποιους μήνες, γιατί βασικά εγώ τα παιδιά τα πήρα τώρα. Γνωρίζανε, φυσικά, ότι τα παιδιά κακοποιούνται και είχαν γίνει διαφορά περιστατικά και ο Συνήγορος του Πολίτη ήταν ενήμερος».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κλουβίκαταγγελίεςκιβωτός του κόσμουβασανιστήριαειδήσεις τώρα