Ελλάδα|21.11.2022 22:00

Κρήτη: Νεκρός ο κυνηγός που είχε απεγκλωβιστεί από δύσβατη περιοχή στα Σφακιά

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή ο 75χρονος κυνηγός, ο οποίος απεγκλωβίστηκε νωρίτερα τη Δευτέρα από δύσβατο σημείο στο οροπέδιο Κατσιβέλι των Σφακίων. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του neakriti.gr, ο θάνατος του άτυχου ηλικιωμένου διαπιστώθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων.

Ο 75χρονος το Σάββατο 19 Νοεμβρίου είχε πάει με τους δύο γιους του για κυνήγι όμως ξαφνικά τα ίχνη του χάθηκαν. Όσο περνούσε η ώρα και ο ηλικιωμένος ήταν άφαντος, τα παιδιά του άρχισαν να τον αναζητούν σε ολόκληρη την περιοχή και σε όλα τα σημεία που εκτιμούσαν ότι θα μπορούσε να έχει πάει.

Τελικά, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε σήμερα από τον γιο του, περίπου 3 χιλιόμετρα πριν το καταφύγιο του Καλλέργη στο Ε4 μονοπάτι στο οροπέδιο Κατσιβέλι. Καθώς ο ηλικιωμένος αδυνατούσε να περπατήσει κλήθηκαν οι αρχές ώστε να βοηθήσουν στην μεταφορά του

Στην περιοχή επιχείρησαν 3 οχήματα της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενώ συνέδραμαν 10 υπάλληλοι από την 3η ΕΜΑΚ τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Χανίων και τον Πυροσβεστικό Σταθμό Βρυσών. Σημειώνεται δε ότι όταν ο 75χρονος εντοπίστηκε από τους διασώστες είχε τις αισθήσεις του.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣφακιάΚρήτηκυνηγόςνεκρός