Νεκρός ο άνδρας που παρασύρθηκε από ΙΧ στη Μεσογείων - Πώς σημειώθηκε η τραγωδία
NewsroomΤραγική εξέλιξη είχε το συγκλονιστικό τροχαίο που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στη Μεσογείων, όταν ένας άνδρας παρασύρθηκε από 2 ΙΧ και έπεσε αιμόφυρτος στο έδαφος. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος είναι νεκρός.
To τροχαίο σημειώθηκε στο ύψος της γέφυρας Κατεχάκη.
Στις 5:40 το πρωί πεζός άνδρας ηλικίας περίπου 35 με 40 ετών φέρεται να επιχείρησε να διασχίσει τη Λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα ανόδου στο υπόγειο τμήμα της κάτω από την γέφυρα Κατεχάκη, διερχόμενο όχημα τον παρέσυρε και τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα και δεύτερο όχημα χτύπησε τον άτυχο άνδρα.
Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Τροχαίας που διεξάγει προανάκριση για τα αίτια, ενώ το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Μεσογείων -λίγο πριν τη γέφυρα Καλατράβα- χρειάζεται προσοχή καθώς είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα.
- Δύο συλλήψεις σωφρονιστικών υπαλλήλων για την απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - Πώς διέφυγε ο κρατούμενος
- «Δεν μπορώ να ανασάνω, με έχει μαχαιρώσει» - Οργή στη Βρετανία με το βίντεο λίγο πριν τον θάνατο 18χρονου
- Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Σοκάρουν τα πρώτα ευρήματα της ιατροδικαστικής - Με 45 μαχαιριές σκότωσε την 39χρονη ο δράστης
- Η ανασκαφή του αιώνα στη Γαλλία: Η Παναγία των Παρισίων μετατράπηκε σε αρχαιολογικό χώρο - Τα παράξενα ευρήματα