Ελλάδα|01.12.2022 17:11

Θεσσαλονίκη: Είχε στο αυτοκίνητό του χίλια λαθραία πακέτα τσιγάρα

Newsroom

Χίλια πακέτα τσιγάρα και 300 συσκευασίες καπνού, που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου, είχε στην κατοχή του 66χρονος Έλληνας, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία. Ο δράστης είχε τα λαθραία τσιγάρα στο αυτοκίνητό του και τα παρέλαβε από συνεργό του, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί και αναζητείται. Πρόκειται για 29χρονο αλλοδαπό.

Η αστυνομία είχε πληροφορίες για το εμπόριο λαθραίων καπνικών προϊόντων από τους δύο δράστες και οργάνωσε συντονισμένη επιχείρηση. Ο 66χρονος συνελήφθη το μεσημέρι της Τετάρτης 30 Νοεμβρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκεια ερευνών που πραγματοποιήθηκαν στο σπίτι του 29χρονου συνεργού του, επίσης στο κέντρο της πόλης, καθώς και στην οικία του συλληφθέντα στην πόλη της Αλεξανδρούπολης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 1.780 πακέτα τσιγάρα και μία συσκευασία καπνού που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου που δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του Ελληνικού Δημοσίου.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεργού του.

ΌΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

τσιγάρααστυνομίααυτοκίνητοκαπνός