Ελλάδα|30.12.2022 15:16

Βουβός πόνος στην κηδεία του Νίκου Χλόψιου που σκοτώθηκε στο δυστύχημα στο Βουκουρέστι - Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και η μητέρα του

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr
www.larissanet.gr

Βαθιά συγκινημένοι συγγενείς, φίλοι αλλά και συμπολίτες είπαν σήμερα το ύστατο χαίρε στον Νίκο Χλόψιο που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα με το λεωφορείο στο Βουκουρέστι.

Όπως αναφέρει το larissanet.gr, τραγικές φιγούρες η σύζυγος του εκλιπόντα, η οποία ήταν μαζί του στο μοιραίο λεωφορείο, τα παιδιά, η μητέρα και η αδελφή του Νίκου Χλόψιου που αδυνατούν να πιστέψουν πως μια εκδρομή στο Βουκουρέστι για τις γιορτές εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Συγκλονίζει η μαρτυρία επιβάτιδας - «Βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα»

Για τις στιγμές τρόμου που έζησε στο μοιραίο λεωφορείο στο Βουκουρέστι μίλησε στο μεταξύ πρόσφατα μια επιβάτιδα η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα. 

Σε συνέντευξη στο Mega, η Μαρία Θερσίτη ανέφερε σχετικά με τον οδηγό: «Όλη μας η διαδρομή ήταν πολύ καλή, ο οδηγός ήταν πολύ προσεκτικός σε όλους τους κεντρικούς δρόμους με τα φανάρια και οδηγούσε αργά. Ξαφνικά σε ένα δευτερόλεπτο όλα σκοτείνιασαν».

Μετά το χτύπημα η επιβάτης του λεωφορείου περιέγραψε «βρέθηκε σφηνωμένο το κεφάλι μου μπροστά στο κάθισμα, έχω χτυπήσει στο κεφάλι, στη πλάτη και στον αυχένα. Η μπάρα και η οροφή του λεωφορείου με πλάκωσαν. Άρχισα να φωνάζω, στα αριστερά είχε φύγει το τζάμι και προσπάθησα να βγάλω το χέρι μου απ’ έξω, να το χτυπάω και να κάνω θόρυβο, ώστε να με ακούσουν. Καθόμουν δύο θέσεις πίσω από τον Νίκο Χλώψιο (σσ. τον άτυχο Λαρισσαίο που σκοτώθηκε)».

Από τον Βόλο μέχρι την Θεσσαλονίκη όπως είπε, υπήρχαν δύο οδηγοί και από τη Θεσσαλονίκη και μετά υπήρχε ένας.

OΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

λεωφορείοδυστύχημαΒουκουρέστικηδείαειδήσεις τώραΒόλος