Ελλάδα|17.01.2023 10:09

Μια αλλόκοτη διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας: Δεκάδες νέοι έκαναν πορεία για την αποφυλάκιση του... μισογύνη Άντριου Τέιτ

Newsroom

Μια αλλόκοτη «διαδήλωση» από μια ομάδα νεαρών πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Σύνταγμα, υπέρ του μισογύνη influencer Άντριου Τέιτ, ο οποίος έχει συλληφθεί από τις ρουμανικές αρχές για sex trafficking, βιασμό και οργανωμένο έγκλημα.

Σε βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter, οι νεαροί, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι, περνάνε από την πλατεία Συντάγματος και την Ερμού φωνάζοντας «Free Top G», που είναι το παρατσούκλι του Τέιτ.

Αυτή η «διαδήλωση» που έγινε για τον Τέιτ, πρώην διαγωνιζόμενο στο ριάλιτι του Ηνωμένου Βασιλείου «Big Brother» ο οποίος έγινε γνωστός από τα social media για τα σχόλια μίσους του, οργανώθηκε από έναν άνδρα που αυτοαποκαλείται «πρόεδρος». Ο ίδιος έχει το προφίλ «Ακαδημία Προέδρου» στο TikTok και υποστηρίζει πως είναι πολύ καλός φίλος του συλληφθέντα influencer που αντιμετωπίζει πολύ σοβαρές καταγγελίες.

Μάλιστα, σε εικόνες που κυκλοφορούν, κάποιοι νέοι φαίνεται πως κρατούσαν φωτογραφίες και πανό για τον Τέιτ με αίτημα την αποφυλάκισή του…

Δεν είναι ξεκάθαρο εάν πρόκειται για κάποια φάρσα ή όντως ο μισογύνης Άντριου Τέιτ έχει όντως οπαδούς στην Ελλάδα.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ρουμανίαδιαδήλωσηειδήσεις τώραinfluencerαποφυλάκιση