Ελλάδα|20.01.2023 16:55

Συνεχίζεται το θρίλερ με την εξαφάνιση της 44χρονης στη Ρόδο: Στο μικροσκόπιο ο ρόλος ιερομόναχου

Newsroom

Άκαρπες παραμένουν για τέταρτη μέρα οι προσπάθειες εντοπισμού της 44χρονης μητέρας από τη Ρόδο, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τη Δευτέρα όταν και πήγε την κόρη της στο σχολείο.

Μαρτυρίες αναφέρουν ότι η 44χρονη ρωτούσε περαστικούς για το πού βρίσκεται ένα μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου στην περιοχή Αρχαγγέλου και Μαλώνας, όπου και εντοπίστηκε αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητό της. Η αστυνομία εκτιμά ότι κάποιος έσπρωξε στο χαντάκι το αυτοκίνητο, καθώς βρέθηκε κλειδωμένο.


Ερευνούν τον μυστήριο ρόλο ενός ιερομόναχου

Επιπλέον, οι αρχές ερευνούν τον ρόλο που μπορεί να έχει διαδραματίσει στην εξαφάνιση της γυναίκας ένας ιερομόναχος, ο οποίος βρίσκεται σε ένα μοναστήρι, που δεν έχει αναγνωριστεί από την Ιερά Μητρόπολη της Ρόδου.

Για τον ρόλο του μυστήριου ιερομόναχου έκαναν λόγο στην τηλεόραση του STAR και ο πατέρας και ο αδερφός της 44χρονης.

«Οι έρευνες συνεχίζονται, είναι η τέταρτη μέρα που δεν έχουμε βρει κάτι, με εθελοντικές ομάδες. Ήμασταν μια χαρά αδέλφια, αγαπημένα. Τον τελευταίο καιρό είχαμε ψιλοχαθεί λίγο, όχι κάτι περίεργο. Τελευταία που ασχολούταν με τα μοναστήρια, με τις εκκλησίες, ήταν λίγο χαμένη, φαινόταν σαν να την απασχολεί κάτι» περιέγραψε ο αδερφός. Ενώ και ο πατέρας είπε: «Είχε μπλέξει με έναν που κάνει τον παπά και δεν μπορούσε να ξεμπλέξει. Πήγε το παιδί στο σχολείο και μετά το παράτησε, δεν πήγε να το πάρει».

Είχε αυτοκτονικές τάσεις

Πάντως, ο κτήτορας της Μονής, στην οποία φέρεται να πήγαινε τακτικά η 44χρονη μιλώντας στο STAR αποκάλυψε ότι η 44χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα στον γάμο της και είχε αυτοκτονικές τάσεις.

«Είχε πολλά προβλήματα, όπως και με τον σύζυγό της. Της μιλούσαμε εμείς, όπως και άλλοι άνθρωποι να κάνει υπομονή. Να τα δει διαφορετικά τα πράγματα. Γιατί είχε τάσεις αυτοκτονικές και είχε φύγει ξανά, εξαφανίστηκε. Έλεγε "την άλλη φορά που θα φύγω δε θα με ξαναδείτε"», είπε χαρακτηριστικά.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

μοναστήριειδήσεις τώραεξαφάνισηΡόδος