Ελλάδα|03.02.2023 13:34

Γλυκά Νερά: Αλλάζει επώνυμο η μικρή Λυδία - Καμία σχέση με τον Αναγνωστόπουλο δεν θέλει η οικογένεια

Newsroom

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Καρολάιν από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, καθώς οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αποφάσισαν οριστικά να δώσουν άλλο επίθετο στη μικρή Λυδία, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαγράψουν ό,τι μπορεί να θυμίζει τον συζυγοκτόνο.

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η οικογένεια εξετάζει δύο επίθετα. Ή το Κράουτς, αυτό δηλαδή που είχε και η Καρολάιν, ή το επώνυμο του Φιλιππινέζου συζύγου της αδελφής της Καρολάιν, με τον οποίο ουσιαστικά βρίσκεται όλο αυτό το διάστημα η κόρη του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, υπάρχει η σκέψη η Λυδία να δοθεί για υιοθεσία στην οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν που ζει νόμιμα στις Φιλιππίνες.

Το δεύτερο ενδεχόμενο είναι πιο πιθανό, διότι υπάρχει η σκέψη να υιοθετήσει επισήμως η αδελφή της Καρολάιν και ο σύζυγος της, την μικρή Λυδία, η οποία άλλωστε ήδη αποκαλεί ως «μπαμπά» τον θείο της με τον οποίο μεγαλώνει.

Η Λυδία σίγουρα θα αλλάξει το επίθετο της. Πρόθεση μου ήταν να αλλάξει το επίθετο του πατέρας της από την ημέρα της σύλληψης του, στο μνημόσυνο της κόρης μου για όσα είχε κάνει. Θα ήταν απαράδεκτο η Λυδία να φέρει το επίθετο του άνδρα που δολοφόνησε την μητέρα της», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της άτυχης Καρολάιν, ενώ επεσήμανε ότι «Ο νόμος δίνει μια σειρά από λόγους για τους οποίους μπορεί να αλλάξει το επίθετο ενός παιδιού».

Όπως σημείωσε ο Ντέβιντ Κράους, «Η Καρολάιν είχε και βρετανική και φιλιππινεζική υπηκοότητα. Θα κάνει και η Λυδία αίτημα για διπλή υπηκοότητα και όταν έχει το διαβατήριο της θα μπορεί να ταξιδεύει ευκολότερα από και προς την Ελλάδα».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΓλυκά ΝεράΜπάμπης ΑναγνωστόπουλοςΚαρολάιν