Ελλάδα|09.02.2023 08:58

Συγκινητική μαρτυρία οπερατέρ του OPEN και εθελοντή στην Τουρκία - «Ο καθένας μας να βάλει ένα λιθαράκι για να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο»

Newsroom

Ο οπερατέρ του Open Δημήτρης Αλεξάκης από τη Θεσσαλονίκη θα φύγει για την Τουρκία με την ομάδα του για να προσφέρει εθελοντική βοήθεια στους σεισμόπληκτους, στέλνοντας ένα μηνύματα ενότητας και αλληλεγγύης.

Όπως αναφέρει ο κ. Αλεξάκης στην κάμερα του Open: «Θα βρεθούμε στην Αθήνα και από κει θα αναχωρήσουμε για Τουρκία για να βοηθήσουμε τους σεισμοπαθείς. Στα Άδανα θα πάμε και  θα μας υποδείξουν οι τουρκικές Αρχές που υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη».

«Πρόκειται για ένα από τα τραγικότερα συμβάντα του αιώνα μας και νομίζω πως είναι μια αφύπνιση και ένα κάλεσμα από τον καθέναν από εμάς να βάλει ένα λιθαράκι για να κάνει τον κόσμο λίγο καλύτερο, οπότε δεν θα μπορούσαμε να λείψουμε και εμείς», σημειώνει.

Καταλήγει λέγοντας πως: «Αυτό που μας δίνει τη δύναμη να φτάσουμε μέχρι τα βάθη της Ανατολής είναι να βοηθήσουμε αυτούς τους ανθρώπους, είτε κάποιον επιχειρώντας είτε να ανακουφίσουμε τους συγγενείς που χάσανε κάποιον δικό τους».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

OPENεθελοντισμόςΤουρκίασεισμός τώρασεισμόςσεισμός Τουρκία