Ελλάδα|11.02.2023 22:12

Το χρονικό του απίστευτου καυγά έξω από νυχτερινό κέντρο στην Αρτέμιδα: Πώς προσέκρουσε το αυτοκίνητο στο φαρμακείο – Τι δήλωσε το θύμα

Newsroom

Άγριος καυγάς σημειώθηκε έξω από κλαμπ στην Αρτέμιδα Αττικής τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το θύμα της επίθεσης, εξιστόρησε την απίστευτη περιπέτειά του. Νοσηλεύεται ευτυχώς εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο.

«Είχαμε πάει 3 άτομα για φαγητό και αυτός ο συγκεκριμένος, νευρίασε. Υπήρξε αψιμαχία, πήγε στο αυτοκίνητο να πάρει το μαχαίρι του και εκείνη τη στιγμή βγαίναμε εμείς έξω και έγινε ό,τι έγινε» δήλωσε στον Alpha.

Ο ίδιος λέει πως οι τραυματισμοί του είναι λίγο μετά τα πλευρά.

Ο μαχαιρωμένος νεαρός προσπάθησε να ακολουθήσει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε ο δράστης. Μετά όμως από λίγα μέτρα, εξαιτίας ενός τρίτου οχήματος, έχασε τον έλεγχο και προσέκρουσε σε ένα φαρμακείο.

«Μετά ο δράστης ήταν με άλλον φίλο του, πήρε το ταξί το οποίο είχε ο φίλος του και πήγαν να φύγουν. Και ξαφνικά τους βλέπουμε να έρχονται, “πατάνε” τον φίλο μου, ο οποίος είναι καλά, και φεύγουν. Και μπαίνω στο αμάξι μου για να τους πάρω από πίσω. Κάποιος μου ήρθε ανάποδα, και έχασα τον έλεγχο και έπεσα στο φαρμακείο», αφηγείται ο ίδιος.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

νυχτερινό κέντροΑρτέμιδαειδήσεις τώρακαυγάς