Ελλάδα|22.02.2023 19:31

Μύκονος: Συγκλονίζει η σύντροφος του θύματος του άγριου εγκλήματος - «Όταν μου είπαν ότι πέθανε, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα»

Newsroom

Η Χαρά, σύντροφος του 33χρονου Γιάννη, που έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς με καραμπίνα που δέχτηκε από 34χρονο επιχειρηματία της Μυκόνου, τα ξημερώματα της Κυριακής (19/02) συγκλονίζει με την εξομολόγησή της.  

Η ίδια, μιλώντας στον Alpha, εξήγησε ότι, ο Γιάννης, «είχε καρδιά μικρού παιδιού, ήταν υπέροχος». Όπως είπε, η τελευταία φορά που μίλησε με το θύμα, ήταν την Παρασκευή (17/02), δύο ημέρες πριν το έγκλημα που συγκλόνισε το νησί. «Κλείνοντας το τηλέφωνο, ο Γιάννης μού είπε σ’ αγαπώ. Είχε κάτι σαν θυμό, σαν πείσμα», είπε.

Όπως υπογράμμισε η Χαρά, «Μου είπαν ότι τσακώθηκε με την 23χρονη κοπέλα. Δράστης και θύμα είχαν πολύ καλές σχέσεις. Όλα έγιναν για μία ασήμαντη αφορμή. Ο Γιάννης δεν ήθελε να είναι άλλο στη Μύκονο, ήθελε να έρθει στη Θεσσαλονίκη για να αρχίσει μία νέα ζωή». «Όταν μου είπαν ότι πέθανε, νόμιζα ότι μου έκαναν φάρσα», κατέληξε.

Την ίδια στιγμή, στον τηλεοπτικό σταθμό μίλησε και πρόσωπο του συγγενικού περιβάλλοντος του θύτη, το οποίο θέλησε να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος. «Δεν έχουμε ακόμα επικοινωνήσει μαζί τους. Φυσικά ζητάμε συγγνώμη. Δεν ξέρουμε ακόμα γιατί έγινε ό,τι έγινε», είπε.

Σοκαρισμένο το νησί

Αδυνατούν να συλλάβουν οι κάτοικοι της Μυκόνου την τροπή που πήρε ο καβγάς έξω από μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα. Ο άγριος διαπληκτισμός δυο ανδρών κατέληξε σε εν ψυχρώ δολοφονία μπροστά στα μάτια των θαμώνων. Όλα φαίνεται ότι δείχνουν πως οι προσωπικές διαφορές αλλά και το αλκοόλ ήταν αυτά που οδήγησαν στο φονικό.

Ιδιοκτήτρια μπαρ: «Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια»

Για τη δολοφονία η ιδιοκτήτρια του μπαρ όπου ξεκίνησε η ένταση  μίλησε στον Alpha: «Ήταν μόνη της στο μπαρ αυτή και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί. Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους. Είχαν θέματα, κάτι... τώρα.. μεταξύ τους, με κουβέντες, δεν ξέρω τι και πως. Έγινε στο πάρκινγκ, έγινε στο δρόμο πάνω; Δεν ξέρω ακριβώς που έγινε. Αφού έφυγαν από το μαγαζί και καβγαδίσανε, μετά πήγε και πήρε όπλο και βρήκε τον άλλον». Συνεχίζοντας η ιδιοκτήτρια του μπαρ ανέφερε για τον δράστη: «Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ καλό παιδί... Ότι δεν εμπλεκόταν σε καβγάδες, δεν, δεν... Τίποτα. Όλοι μείναμε, εντάξει δεν έχω λόγια».

Το χρονικό

Το έγκλημα σημειώθηκε περίπου στις 6 το πρωί όταν το 33χρονο θύμα είχε έναν καβγά στο μπαρ με 23χρονη που εργαζόταν στο μπαρ με την οποία στο παρελθόν ήταν ζευγάρι.

Ο 33χρονος φαίνεται να ενδιαφερόταν για την κοπέλα, έτσι όταν είδε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους, επενέβη και καυγάδισε με τον 34χρονο.

Ο 33χρονος φαίνεται να ενδιαφερόταν για την κοπέλα, έτσι όταν είδε τον διαπληκτισμό μεταξύ τους, επενέβη και καυγάδισε με τον 34χρονο. Η 23χρονη υποστήριξε στον Alpha ότι «έγινε παρεξήγηση. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν μία παρεξήγηση. Ήταν απλώς μία παρεξήγηση».

Μετά τον διαπληκτισμό ο δράστης αποχώρησε από το μπαρ, πήγε σπίτι του και πήρε την καραμπίνα, έστησε καρτέρι και σκότωσε τον 34χρονο μπροστά στα μάτια των θαμώνων.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ειδήσεις τώραΜύκονοςδολοφονίαέγκλημα