Στον ανακριτή η μητέρα του βρέφους που κάηκε στη Βάρκιζα
NewsroomΣτον ανακριτή οδηγείται η μητέρα του βρέφους που κάηκε ζωντανό σε διαμέρισμα στη Βάρκιζα. Η μητέρα, η οποία απολογείται σήμερα στον ανακριτή, θα κληθεί να απαντήσεις στο τι συνέβη μέχρι να ξεσπάσει η πυρκαγιά αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες μεγάλωνε το παιδί της.
Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, η κατηγορούμενη ισχυρίστηκε ότι είχε ανάψει τη σόμπα στο διαμέρισμα και πως χρησιμοποιούσε συχνά το πιστολάκι μαλλιών, το οποίο άφηνε αναμμένο στα πόδια του μικρού κοριτσιού, για να ζεσταίνεται.
Η γυναίκα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, εμφανίστηκε ψυχρή και σκληρή ενώπιον του εισαγγελέα.
«Το τάιζα και έβγαινα με τις παρέες μου. Γύριζα το τάιζα», είπε χαρακτηριστικά η 30χρονη, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η γυναίκα έδειχνε να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τον θάνατο του βρέφους, αλλά αγωνιούσε για την ίδια «Με εμένα τί θα γίνει τώρα;», ρωτούσε ξανά και ξανά.
- Νέα ανατροπή στην υπόθεση θανάτου του Μαζωνάκη - Η εικόνα του ιατρείου που «δεν δένει» με όσα περιέγραψαν οι διασώστες
- Προσπάθησαν να φτιάξουν βιολογικά όπλα και βαλλιστικούς πυραύλους μέσω AI - Η έκθεση της Anthropic
- Σοκ στις ΗΠΑ: Διευθυντής σχολείου έβαλε κρυφές κάμερες στα αποδυτήρια - Έβλεπε ζωντανά μαθήτριες να γδύνονται
- Εμπορικά κέντρα, καφετέριες, νεροτσουλήθρες: Πώς το... γύρισε σε αναψυχή και ανάπτυξη η Βόρεια Κορέα