Ελλάδα|28.02.2023 22:28

Ξεσπούν τα θύματα του ινστιτούτου αισθητικής: «Αστυνομικοί μου είπανε "κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα"»

Newsroom

Μέσω γνωστών μοντέλων και influencers προσπαθούσε να αυξήσει την πελατεία του ινστιτούτο αισθητικής για το οποίο, ωστόσο, τη μορφή χιονοστιβάδας έχουν πάρει καταγγελίες, αφού φέρεται να υπόσχεται θαυματουργές θεραπείες τις οποίες και δεν υλοποιεί ποτέ. Την ίδια στιγμή, τα θύματα του εν λόγω ινστιτούτου ανοίγουν τα στόματά τους και αποκαλύπτουν ότι έχασαν χιλιάδες ευρώ για δήθεν πρωτοποριακές θεραπείες.

Η αισθητικός και influencer Χριστίνα Μπίτα κατήγγειλε στο Star ότι δεν είναι η μόνη που προπλήρωσε συνεδρίες για lazer, τις οποίες και δεν έκανε ποτέ. Προκειμένου να πάρει τα χρήματά της πίσω, χρειάστηκε να καλέσει την αστυνομία. «Ήρθανε δύο αστυνομικοί και μου είπανε "κορίτσι μου είναι απάτη, ερχόμαστε κάθε μέρα". Δεν ξέρω, μπορεί να δείτε κάποια διαφήμιση μέσω social, προσέξτε», επισήμανε η ίδια στο TikTok.

Άλλο θύμα της επιχείρησης αποκάλυψε ότι προπλήρωσε έξι συνεδρίες τις οποίες, ωστόσο, δεν πραγματοποίησε ποτέ. Μία ακόμη κοπέλα αποκάλυψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ότι έδωσε χρήματα για έξι συνεδρίες, τις οποίες όμως δεν πραγματοποίησε ποτέ.   «Έψαξα να βρω κριτικές, δεν έβρισκα τίποτα στο ίντερνετ, κάποιον να έχει σχολιάσει», είπε. «Μου ζήτησαν από 1.800 ευρώ, με φοιτητική προσφορά  450 ευρώ. Μου είπαν να δανειστώ», ανέφερε. Σύμφωνα με τις καταγγελίες των εξαπατημένων πελατών, όταν αυτοί πελάτες πηγαίνουν στο ινστιτούτο για να πάρουν τα χρήματά τους πίσω, η απάντηση της επιχείρησης είναι, είτε να συμπληρώσουν μία υπεύθυνη δήλωση, είτε να τους στείλουν εξώδικο. 

«Έκανα δύο απόπειρες αυτοκτονίας»

Ένα από τα θύματα του συγκεκριμένου κέντρου αισθητικής αποκάλυψε ότι, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, έχασε 70.000 ευρώ. «Έκανα δύο απόπειρες. Μία απόπειρα αυτοκτονίας με χάπια, όταν κατάλαβα περίπου τι μου έχει συμβεί, ότι δεν είχα φράγκο τσακιστό και εκεί κατάλαβα ότι πρόκειται περί απατεώνων», είπε.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

κέντρα αισθητικήςαπάτηειδήσεις τώρα